Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: David Andron / Glen A. Larson | Hudba: Christopher Tyng | Produkcia: Glen A. Larson, Gary Scott Thompson, David Bartis, Doug Liman, Matt Pyken | Distribúcia: NBC | Štúdio: Universal Media Studios, Dutch Oven Productions || Sovijm moderným spôsobom dostačujúco kvalitné oživenie nostalgickej nesmrtelnej legendy, ktorá svoj úspech vybudovala na nezabudnuteľnej MIDI úvodnej pesníčke s náletom na čierneho Pontiaca s červenou ledkou na kapote. Tu je Kitt veľmi sympaticky nabalený do kože Mustanga, no so značkou Cobry, čo som veľmi nepochopil :) Scenár slušný, strich rýchli, triky obstojné. Jediné, čo mi nadmieru vadilo, boli herci, no sám neviem, prečo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Už je to hooodně dávno, kdy jsem se díval na původní série Kitta a Michaela a dost mě to bralo. Po zhlédnutí 1. nového dílu mě šokovaly triky s autem ve stylu Transformers. Přiznejme si, tam to člověk čekal, ale Knight Rider nebýval natolik sci-fi. Oproti tomu po vzoru ostatních seriálů se i zde bude na pozadí pravděpodobně rozehrávat určitý děj, takže uvidíme, jestli zklame hned nebo bude mít snahu udržet laťku svého předchůdce. ()

Reklama

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

Všelicos odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem předem věděla, že se to původní legendě nevyrovná, ale až takovýhle poklesek jsem nečekala. Seriál se nás snaží zahltit parádní akcí, ale je to jen trapas, trapas, trapas. Nesympatické postavy (zlatý starý dobrý prudil Devon!)... a hlavně auto, které se mi vůbec nelíbí. Starý design mi paradoxně přišel modernější - starý KITT totiž vypadal jako obyčejný sporťák, který byl tajně vytuněn, ale tohle, to je pěst na oko. A ten dabing... Odpaaad! ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama