Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne tak nabubřelé jako nové Beverly Hills a ne tak ambiciózní a zároveň stupidní jako Sarah Connor Chronicles. Jen nehorázně špatné, zbytečné a zhovadilé. Tedy do puntíku přesně takové, jak se na pohrobek naivního, leč kultovního hitu z osmdesátých let sluší. Bruening je překvapivě snesitelný, Kilmer naopak nudný a zbytek... ten bych nechal preventivně odstřelit na okraj sluneční soustavy. Především pak ty dva programátorské idioty, jimž dali scenáristé do vínku téměř nesnesitelné pokusy o humor. Nic křečovitějšího jsem letos neviděl. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť na základe jednej epizódy nie je príliš objektívne, ale práve táto jedna epizóda mi stačila k tomu aby som tento remake legendárneho Michaela Knighta rozhodne nezaradil medzi seriály, ktoré budem pozerať. Predsa len pozerať starého kita ako dieťa a pozrieť sa na seriál teraz je obrovský rozdiel a človek má čo sa kvality filmov či seriálu týka vyššie nároky. ()

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbí to, že tvůrci zachovali onu typickou béčkovost seriálu (nevím, zda to byl přímo záměr), ale nutno dodat, že jak s klady, tak zápory. Zůstala naivita, nelogičnosti a díry ve scénáři, na druhou stranu byly citlivě zachovány KITTovy hlášky, ucházející akce, svým způsobem i zábavnost. Dá se říct, že i herci byli vybráni uvážlivě a jsou mi vesměs sympatičtí, hlavně tedy Deanna Russo. Jsem optimista a věřím, že nějaký potenciál tam je a že bude maximálně využit i díky dnešním moderním technologiím. Uvidíme, jestli se Michael vyseká v první zatáčce nebo dojede do cíle bez škrábance a v plném lesku. UPDATE: Po několika slabších dílech z prostředka série přišly zajímavější a zábavnější díly, takže za první sérii dávám nakonec smířlivých 55%. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama