Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Neni to zas tak strašné. Neni to ono samozrejme, lebo už je trochu blblé brať auto ako zbraň proti zločinnosti, keď všade sú už vyspelejšie, no prinajmenšom "poľudštenejšie" roboty. Aspoň čo sa týka tvaru:). Ale je to pozeratelné a niekedy aj dobré. Najmä taká Deanna Russo je velmi pozeratelná:) 55% ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Reklama

Attta

všechny recenze uživatele

Nesnáším, když se někdo snaží vytřískat na nečem co nejvíce peněz a tohle je dokonalý příklad. Neříkám, že stará klasika byla nějak dobrá, ale alespoň od tohodle to bylo originální a apartní. Tohle je překombinovaná hrůza. Děj je oničem, o herectví nezakopnete a celkově se na to nedá dívat. Neviděl jsem toho moc (proto ani nehodnotím), ale dokážu rozeznat ztrátu času a tohle by byla. ()

zabro odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvis srackoidni serial co jsem videl. Puvodni serial je oproti tomuto skvost. Tady natocili asi jen jeden zaber jak vyjizdi z letadla a porad ho cely dil opakuji. Premena auta vypada udelane po domocku nekdy v "garazi". Hudba zvolena jako podton je otravna. Misto aby to tu dannou scenu poradne podkreslilo, tak misto toho se stane opak a z vazne sceny, kde jde lidem o zivot se stane komedialni scena. Nevim proc jsem na to koukal. Ted se za to mlatim do hlavy :-) ()

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama