Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt bavilo! Sice to nemělo moc co do originality, ale bylo to maximálně zábavný. Mam rád filmy o cestování v čase a taky povedený crazy komedie a tohle se podařilo skloubit. Už se těšim, až se za dvacet let budou dělat filmy o cestování časem do 00s, abych tam úplně všemu rozuměl a všemu se mohl kompletně zasmát. Ale i osmdesátkový mulletty jsou fakt pecka. :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani tak o nostalgickou poctu 80. létům, ale o hodně ulítlou bromance partičky ztroskotanců, kterou navíc plně docením až budu v jejich věku. V záplavě fekálií občas vyplavou i nějaká ta životní moudra, nad jejichž pravdivostí nelze spekulovat. Kdyby si je ti idioti, co mě denně předjíždí ve 120 v obci, protože by mohli přijít o 5 minut déle do práce nebo na obchodní schůzku, uvědomili dříve, než jim život definitivně proteče mezi prsty, tak by se nám všem žilo líp a konečně by zmizela vlajková loď českého kapitalismu, zarudlý fotr od nasrané rodiny. #ZARUDLÍ_FOTŘI_ČR ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná sci-fi komedie, nijak zvlášť mě to nezaujalo. Komentuju po nějakém čase a už pořádně nevím, co pochválit a co naopak zkritizovat. Byla tam vířivka a cestování časem... Film, na který jsem se podíval právě kvůli onomu cestování časem, tématu, které je pro mě lákavé, nicméně tento film za moc nestál. 55% ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Po hodně nepovedených komedií...např. posledních Prcičkách, přišla zábavná komedie o cestování časem prostřednictvím výřivky...hlavní čtyřka ztroskotanců vedená Johnem Cusackem hraje dobře...dialogy jsou sice dost sprosté, nicméně zábavné a mají spád...stejně jako celý film + nostalgické 80tky...75 % ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)

Reklama

Reklama