Reklama

Reklama

Magická posedlost

  • USA Practical Magic (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po několik generací rodinu Owensových provází kletba, kterou na ni uvalila čarodějnice Maria. A tak všichni muži, kteří se s ženami Owensovými zapletou, zemřou. Svérázné tety Jet a Frances vychovávají své neteře Sally a Gilly po svém. Samozřejmě je učí také čarovat. Dospělé dívky nemají v životě příliš štěstí. Gilly uteče z domova a zaplete se s vášnivým Jimmym Angelovem. Sally žije spokojeně v rodném městečku a zamiluje se do sympatického zelináře Michaela. O pár let později, kdy už se stará o dvě dcery, se kletba naplní a Michael tragicky zahyne. Z deprese jí pomůže Gilly, která se nakrátko vrátí domů, ale pak znovu zmizí. Sally o ní uslyší až ve chvíli, kdy ji zoufalá sestra prosí o pomoc. Jimmy ji surově týrá a když přijede, tak ho společně zabijí. Zmrtvýchvstalý zloduch je však obě začne ohrožovat. Do všeho se ještě zaplete detektiv Gary Hallet, který ho hledá pro podezření z vraždy. S pomocí kouzel a několika obyvatelek městečka se dívky a jejich tety nebezpečného muže ze záhrobí zbaví. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které máte rádi a tak trochu se za to stydíte. Magickou posedlost jsem viděl několikrát a pokaždé si u toho skvěle odpočinu. Sandra a Nicole si (ač každá úplně jiná) herecky sedly a zastíní i těch několik hluchých míst. Neškodný romantický film, se skvělou atmosférou, který můžu zas a znova. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na začiatku síce úbohé efekty, ku koncu ale pomerne slušný duch, inak ide skôr o romantický film. Je tu veľa ukecaných miest a ja tieto snímky veľmi v obľube nemám. (romantické fantasy). Ale herecké hviezdy tento film u mňa zachránili. Sandra Bullock a Nicole Kidman je dobrá dvojka. Proste som sa veľmi nenudil a film občas dosť zaujal. Inak som to videl naposledy asi pred 7 rokmi. Celkovo ho hodnotím ako celkom nadpriemernú snímku. Je vhodný skôr pre romantikov. ()

Reklama

cielle 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní film, nijak mě nezaujal a když to skončilo, tak mě napadlo, proč sem na to vlastně koukala? A pak sem si uvědomila, že kvůli Nicole Kidman, kterou mám opravdu ráda jako herečku, ale přijde mi, že její talent se v takových rolích, které dostává nijak nemůže projevit..A myslím, že je to škoda.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. If You Ever Did Believe - Stevie Nicks/Sheryl Crow [4:10] ,2. This Kiss - Faith Hill [3:15] ,3. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye [4:13] ,4. Is This Real? - lisahall [4:54] ,5. Black Eyed Dog - Nick Drake [3:25] ,6. A Case Of You - Joni Mitchell [4:23] ,7. Nowhere And Everywhere - Michelle Lewis [4:02] ,8. Always On My Mind - Elvis Presley [3:30] ,9. Everywhere - Bran Van 3000 [3:27] ,10. Coconut - Harry Nilsson [3:51] ,11. Crystal - Stevie Nicks/Sheryl Crow [5:56] ,12. Convening The Coven [4:06] ,13. Maria Owens [7:38], ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Je to komedie? Je to romantický film? Je to horor? Od každého špetka - takže si nikdo nepřijde na své. Sandra Bullock a Nicole Kidman jako dvě sestřičky čarodějnice, které se musí vypořádat se svým prokletím, že každý muž, který je miluje zemře. To by bylo docela jednoduché, kdyby poslední muž Nicole Kidman nebyl až tak úplně obyčejný člověk.... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Teta Frances (Stockard Channing) a teta Jet (Dianne Wiest) často nosia oblečenie a štýly, ktoré boli populárne na začiatku 20. storočia, čo naznačuje, že sú skutočne oveľa staršie, ako sa zdajú byť (ako naznačujú niektorí obyvatelia mesta). (Arsenal83)
  • S veľkým rozporom sa pri nakrúcaní stretol Griffin Dunne, a to bol obrovský rozdiel v klapkách, ktoré herečky potrebovali pri jednotlivých scénach. Kým Sandra Bullock bežne natočila scénky na 2-3 pokusy, Nicole Kidman ich potrebovala aj 70-80, pretože takto bola zvyknutá pracovať po predošlom filme Spaľujúca vášeň (1999), ktorý točila s Kubrickom 18 mesiacov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama