Reklama

Reklama

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank jako Betty. Ne pro nic je dvojnásobná držitelka Oscara... (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (251)

campix 

všechny recenze uživatele

Ameriká v prášku, tíživé drama podle skutečné události, které se mohou státi jenom ve Spojených státech amerických. Začátek až příliš tlačí na strunu a všechen ten příběh o nerozlučných, ale problémových sourozencích, poté obvinění z vraždy a vězení, jeho sestra se zoufale snaží dokončit práva, aby svého bratříčka dostala ven a nakonec se jí to povede. Nevadí, že jsem prozradil vše, protože Conviction je tak prvoplánový snímek, takže víte jak to skončí. Bohužel mě příběh podle skutečné události tak nenadchnul jako například další amerika v prášku The Blindside. Mohlo to být o mnoho lepší, protože ty herecké výkony ústřední dvojice byly opravdu dobré. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

LIDI NERADI PŘIZNÁVAJ SVOJI CHYBU...... /// Kenny je typickej chlápek z americkýho venkova s IQ cca 70 (námitka – předsudek! Přijímá se...). Poté co nás přesvědčí, že na svobodě opravdu nebude nikomu chybět (námitka ctihodnosti, protože... – Přijímá se!) rozhodne se Betty Anne dokázat, že její brácha má prima ségru. Aby bylo jasno – není to žádná supermanka (nebo snad kočičí žena...). Kvůli bráchovi (a škole) má trablů 3 prdele. Ale jinak je to samozřejmě americká pohádka o síle sourozenecký lásky se značkou ,,DLE SKUTEČNÝ UDÁLOSTI“. Obětovala mu celej život, proto je lehce emoční závěr logickej a celej film je jistě důležitej pro všechny obyčejný lidi, aby neztráceli naději v sama sebe. Na systém se vyserte! (Námitka, jak Fr může vědět, že nám systém nepomůže?...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřeli mi bráchu. Co mám dělat? 2.) Chci se nechat dojmout příběhem, kterej napsal sám život. 3.) Thx za titule ,,cml77“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Jakožto film je to věc jedna, jakožto skutečný příběh věc druhá. Zkuste si představit, že by se to stalo ve vaší rodině. Zbývá jen smeknout před pevným sourozeneckým poutem, před uběhlým životem, co se prosypal mezi prsty jako pouštní písek. Skvělý Sam Rockwell, Hilary, která nedokázala být v té životní mašinérii krásná, a ráda jsem viděla tu vždy pro mne zvláštní, Minnie Driver. Slušný film. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Největším a nejsilnějším aspektem celého filmu je to, že je natočený podle skutečné události. Přijde mi až neuvěřitelné jak silný sourozenecký vztah byl mezi Kennym a Betty a to se mi moc líbilo. Betty byla schopná udělat cokoliv pro záchranu svého bratra. Hilary působila opravdu vidlácky a obyčejně, za to má obrovské plus, na celém filmu se mi líbila nejvíce. Sam tam dostal málo prostoru, ale i on svojí část splnil. Bohužel ale takové příběhy už ve filmovém průmyslu nejsou originálními a na podobné a lepší filmy se stejnou tématikou narazíte docela dost, proto jsem se malinko nudila. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasné 4 hvězdičky. Moc pěkný film o bojovné sestřičce, která za každou cenu chce dostat svého nevinného brášku na svobodu. Zážitek z filmu je o to silnější, že se tento příběh skutečně stal. Paradoxem ale je, že ve skutečnosti se bratr Kenneth pár měsíců po propuštění nešťastnou náhodou zabil (jak se praví v zajímavostech). 78% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Kenneth Waters získal odškodnění 3,4 milionů dolarů. (Meg.x)
  • Do kín bol film distribuovaný pod krycím menom Busted. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama