Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (102)

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

[shlédnuty ?? ČTYŘI ?? díly před promítáním 82. Oscarů ve Světozoru 7.-8.3.2010] Je mi líto, ale i když jsem se první díl určitě tak deset minut smál, z neustálého opakování stejně fekálně dementních vtipů se hodnota mého IQ snížila během dvou hodin o dvacet bodů. Budiž pochvala za těch pár minut z prvního dílu a budiž pochvala, že se venku daly vykouřit hned tři cigarety za sebou. Prachbídná demence tohoto "seriálu" je opravdu k zamyšlení. Po zamyšlení snižuji nakonec na finální jednu hvězdu. Děkuji. ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Po třech sériích Little Britain, která se v lecčem tak trochu opakovala, nám autoři servíruji Little Britain USA, která až moc vaří z vody. Už komediální seriál Little Britain mi nepřipadal nikterak úžasný, ale sem tam se objevil nějáký slušný vtípek, jenže v Little Britain USA to je už pořád nastejno, kdo neviděl předchozí tři série, má výhodu, může mu totiž sem tam nějáká scéna připadat vtipná, jenže kdo viděl předchozí tři série, má pocit jako by sledoval to samé akorát v jiné zemi. Nemluvě o tom, že už třetí série Little Britain tak tochu z vody vařila. A kromě toho způsob humoru je už pod laťkou snesitelnsti, intelignetnější humor by pobavil více a nebyl by tak trapný a nucený. 40% ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama