Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Wysch 

všechny recenze uživatele

[shlédnuty ?? ČTYŘI ?? díly před promítáním 82. Oscarů ve Světozoru 7.-8.3.2010] Je mi líto, ale i když jsem se první díl určitě tak deset minut smál, z neustálého opakování stejně fekálně dementních vtipů se hodnota mého IQ snížila během dvou hodin o dvacet bodů. Budiž pochvala za těch pár minut z prvního dílu a budiž pochvala, že se venku daly vykouřit hned tři cigarety za sebou. Prachbídná demence tohoto "seriálu" je opravdu k zamyšlení. Po zamyšlení snižuji nakonec na finální jednu hvězdu. Děkuji. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

reqiuem odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je tennejhorší seriál, co jsem měl tu smůlu za poslední dobu vidět..kdybych nebyl nepřímo donucen na něj koukat(předprogram v kině světozor před oskarama), tak bych zřejmě nedokoukal ani jeden díl..ovšem po násilnym nášupu asi 5 dílů se mi svět proměnil v kaši, do který někdo naházel brouky a pavouky a já ji musel sníst(ke konci s podobnym výrazem jako když je v červenym trpaslíku Lister donucen sníst tarantuli)..humor?jeden dobrej vtip na jeden díl-zbytek?poznámky, který urážej lidi jiný barvy pleti, zdravotně postížený, přistěhovalce, lidi s nadváhou(naopak svalovce) -zajímavý extrémy btw.),a samozřejmě lidi s odlišnou sex. orientací(britové nenastavujou zrcadlo američanům nebo naopak,ale spíš dělaj blbce a omezence ze sebe -a nejde ani tak o to, čeho se ten humor týká, protože o podobnejch tématech se dá dělat i oprvadu zábavenej humor, ale tohle nebylo k smíchu, ale k pláči..nice koment: HAL. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Tak TOHLE, tohle vypadá na luxusní záležitost. Zatím nemám celé nakoukáno, ale pro tuto chvíli neskutečná zábava. Výborná je recepční u lékaře nebo pes a jeho panička. A pozor- poprvé jsem ráda, že jsou přítomny i děti :-D Asi už nikdy nevyženu z hlavy roztomilou Ellie-Grace a její: I love you more than interracial gang bang...:-) Nesmrtelné. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama