Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

type_B 

všechny recenze uživatele

Stejně tady všichni jen potajmu závidí, že tam sami nemohou vystupovat! Jen se přiznejte, licoměrníci a licoměrnice, kdo by nechtěl být slavný a bohatý, mít plastiku prsou, penisu, rtu, stehen, břicha etc.? Kdo by nechtěl před celým národem říkat spatra chytré řeči takové intelektuální kapacitě, jako je Mahulena B.? Kdo by nechtěl patřit k naší české elitě? Jen neříkejte! :-) ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

České celebrity se snaží aby bylo o nich slyšet a tak se točí reportáže prakticky o čemkoliv. Agáta, Iveta, Sámer, to jsou nejčastěji skloňovaná jména jak v Top Star Magazínu, tak v našem bulváru všeobecně. Snad jen ta Mahulena tomu dává alespoň špetku serióznosti, ale sama na to nestačí. Na druhou stranu, není všechno tak špatné, například dokumenty o českých hercích pojmenované "Top Star" (například poslední o Miloši Kopeckém) se mi naopak docela líbí a rád se na ně podívám (klidně i v repríze). Tahle série se autorům vážně povedla, jenže tady se bohužel hodnotí magazín a ten je právem odpadový. ()

Reklama

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem tento pořad hodnotil jako odpad, no dobře dobře, přiznávám, že je potřeba kladně ohodnotit množství sehnaného a poté sestřihaného materiálu, s kterým si občas producenti dají záležet. Stále se však nemohu ubránit dojmu, že se moderátoři a celý štáb vyžívá v depresivních záležitostech (zákeřnými nemoci celebrit počínaje a sebevraždami konče...). prostě bulvár... ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama