Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Pořad o rádoby modelkách (které si vycpou silikonem prsa a párkrát se projdou po mole a už se nazývají profesionálními modelkami) a ostatních celebritách, který nemají očividně do čeho píchnout. Někdy se tam objeví reportáž, která mě zaujme, tak proto nedám odpad. Jenže to je málokdy. Většinou tam stejně pořád vidím Bartošovou a opravdu mě nezajímá, jaký má trable a nebo Hanychovou, která je slavná vlastně pro nic, stejně jako spousta dalších v českým showbusinessu. To je opravdu ztráta času. ()

Reklama

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

superzurda odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho necelého dílu: koho tyhle kraviny zajímají? Co je mi do toho jak bydlí Krampolovi? Nezajímá mě, že herec Sypal se chce zviditelnit, tak ve své zoufalosti pozve štáb do svého plesnivého bytu, kde jaksi nevětral a svádí to na radnici, která provedla tu strašnou sviňárnu, že mu dům zateplila. Jako vrchol všeho byl rozbor líbačky Dyka s Vilhelmovou. Kam se hrabe elektronická tužka ve studiu Buly. Debilní pořad pro lidi bez vlastního osobního života. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno