Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad jde úplně mimo mě, ale nenechal jsem si ujít (a tudíž hodnotím pouze) díl o Ladislavu Smoljakovi, kde se mi líbily rozhovory s dalšími členy DJC a některé archivní fotky a záběry, které jsem neznal. Životopis byl dost zkratkovitý, ale to se dá pochopit vzhledem k časovému prostoru 30 min. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

První věc co mi na tomhle podivném pořadu nesedí je "moderátorka" Mahulena,která moderovat očividně neumí a vzhledem k jejímu "stáří" je asi neschopná stát u toho žvatlání a uvádění příšerných reportáží.Co mě ovšem zaráží je,že tento TOP STAR magazín POKAŽDÉ záhadným způsobem JAKO JEDINÝ v celé naší maličké republice donutí jakousi "hvězdu" se vyjádřit o jeho skandálu,rodinném problému,nehodě a podobné kravině jako první - JAKTO?Vždyť tenhle top star magazín je přece horší než BLESK...Nikdy nepochopím kdo určuje trendy a je mi jedno co je IN protože si každý může nosit co chce ale komentovat co si kdo vzal na sebe a nebo třeba bodovat soukromý život těch nejnudnějších "celebrit" na celém světě je pro mě absolutně nepochopitelné.Máme ten nejnudnější kulturní život z celé Evropy a když si dle mého názoru nějáký herec či herečka zaslouží zmínku o jedinečnosti tak je to opravdu velká pocta(např.Vašut,Stašová,Dyk,Roden,Rašilov,Budař,Hádek,Langmajer aspol.). ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama