Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Jedno zábavné klišé střídá druhé, chvilku mi to vrtalo hlavou, ale pak jsem přistoupil na to, že to je schválně a tvůrci servírují to, co si cílová skupina asi přála, navíc ta humorná pomrkávání jsou perfektní. Asi zábavnější než jednička, ta byla serióznější, tohle už je točeno vyloženě s nadhledem. 70% a vypadá to, že Norové rozjíždějí vlastní franšízu. Trojce bych se nebránil a vzhledem k obrovské návštěvnosti filmu v Norsku ani moc nepochybuji. -- P.S. Uvidíme jak v v Norsku v dubnu zaboduje nový film režiséra Temných lesů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než první díl, i přes těch pár negativn který byly i v prvním dílu se film o dost zlepšil, ať už jde o něco lepší atmosféru(nemocnice funguje vždy a všude). Ale hlavní je že ať už vraždy či spád filmu tak mají větší grády a já si je konečně náležitě užil, vrah dostal nějaké charisma a je tu více vidět takže jsem tentokrát spokojen jsem zvědav na třetí díl. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od dánskych tvorcov som čakal niečo prepracovanejšie a s trochu odlišným prístupom. Oceňujem previazanosť prvého a druhého dielu, ale nakoniec sa z toho vykľul úplne typický horor podobný tým z USA. Vraždiaci maniak, ktorý majú výdrž za 10 chlapov tu už boli a jediným osviežením je zasnežené prostredie v horách. 60%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento film mi hodne pripomínal Halloween dvojku (myslím originál, né Zombieho). Rovnako sa to väčšinu stopáže odohráva v nemocnici, rovnako je to nemenej temné a kvalitné ako prvý diel. Záporák síce vyzerá skôr ako severský Kane Hodder, ale mytológiou okolo jeho osoby, sa celkom podobá aj na toho Mikea. Paráda, inak úplná. Nóri si za túto sériu zaslúžia obrovskú pochvalu; Takto podarený drsný slasher by som dnes už ani nečakal ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem myslela, že zůstane pouze u jednoho filmu a on už tu je druhý díl. Fritt vilt II. začíná přesně tam, kde první díl skončil. Takže děj plynule navazuje. Jak by se dalo očekávat, přesunuje se do nemocnice. Jannicke přežila krvavé řádění v horách. Je převezena do liduprázdné nemocnice. Lékaři ale udělali osudovou chybu. Podařilo se jim totiž oživit téměř mrtvého vraha. Hrůza se může rozjet na novo. Norové se z předchozího dílu velmi slušně poučili a ještě přitvrdili. Dali i větší prostor zabijákovi. Jednou by z něho mohla být kultovní postava, která by se mohla zařadit po boku svých slavnějších hororových kolegů. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama