Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo. Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

chmíří 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem naprostou kravinu, aby se svezla na vydání hry, ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. Samozřejmě je to animák (a to ne nejlíp nakreslenej) a je jen kvůli hře, ale líbilo se mi naprosté propojení se hrou a i to že je to vlastně celkem v poho horor, který je tak akorát dlouhý takže se na něj dá v pohodě podívat...70% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Drsná krvavá horrorová jízda, bez inteligence, ale s tak silným tahem na branku, že to člověku málem utrhne koule... Neznám hru, hraju obecně málo. Ale toto mě velmi příjemně navnadilo. Není to úplný blábol, prostě je to nedotažený. A krve tam je opravdu hodně. Dětem bych to radši nedoporučoval... Velmi příjemný a zajímavě propracovaný vesmír mě na tu hodinu a čtvrt vtáhl a nepustil a velmi zaujal. Což se mnoha přitepleným hollywoodským áčkovým produkcím s mnohamilionovými rozpočty nepodaří ani zpola. Rád bych si z tohoto světa přečetl nějakou knížku, pokud kdy nějaká vznikla... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec jsem to musel přehodnotit a z původních tří to s klidem dokopu až ke čtyřem hvězdám=Parádní horror, který hravě strčí do kapsy většinu svých hraných kolegů(od atmosféry až po odvážné zobrazování násilí).....Občas sice postavy zahlásí nějákou polokoninu nad kterou člověk pozvedne obočí ale to se dá vpohodě překousnout(přecejen je to horror-žejo) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Takový nějaký prequel k hernímu Dead space. Animace tak nějak na příslušné úrovni, akce - paráda. Hlavní problém jsem měl ale s charaktery. Žádný mi nepřirostl k srdci, na jejich životech mi záleželo pramálo, v mnohých případech jsem naopak bral jako malou výhru, když byl ten či ona rozsápáni. Ale zase je tam hezky ilustrované, jak málo stačí a jak rychle se můžou věci zvrtnout do totálního FUBAR. 71 minut je OK, oddych někam na cestu je to dobrý, tudíž zůstanu někde na šedém středu hodnocení. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Možná proto, že jsem nic nečekal mě to celkem nadchlo. Myslím, že je to pěkné doplnění ke hře a střípky ze hry hezky poskládané do vcelku uvěřitelné mozaiky. Musím říct, že mě sledování tohoto filmu bavilo skoro stejně jako hraní hry a jelikož hra mě bavila velmi, tohle bylo příjemné zpestření. Animace sice na dnešní poměry nic moc, ale to mi vůbec nevadilo. Ode mně zasloužená pochvala autorům. Na závěr bych rád dodal, že podobnost s ostatními filmy není určitě náhodná, protože PC hra byla dělána právě na základě mnoha scén z filmů horového či scifi žánru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je koncipován jako prequel ke hře Dead Space. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno