Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo. Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Začátek je slabší a trochu jsem se bál, že budou bojovat jen sami se sebou kvůli nějakýmu šutru. Ale postupně se to rozjelo a ty monstra opravdu stály za to. Navíc ústřední melodie je boží a parádně se k tomu hodí. No jestli hraná verze nebude levné béčko tak se těším jako malý kluk. Animák je na rozjezd dobrý....ale bát se u něj nedá, že jo...71% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ celkový dojem filmu mi pokazili moje široké možnosti, kvôli ktorým som hru dohral dávno predtým, ako sa vôbec film dostal na svetlo sveta. Je ťažké pozerať niečo a vedieť pritom, ako to skončí. Ale na druhú stranu ma film znova "nabudil" do ďalšieho zahrania tejto "perly" hráčskeho neba. K filmu je ťažko niečo viac povedať, pretože bol príliš krátky, ale to v podstate malo za následok zasa jednu nekončiacu akciu, podotýkam vysoko krvavú akciu aj na pomery animovanej tvorby, ktorej koniec našťastie neskazil klasický americký happy/omáčka/end a tak depresívna akcia, pri ktorej je smrť jediným vyslobodením z utrpenia pri záverečných titulkoch nekončí, ale priamo nabáda okúsiť jej technicky aj hrateľne brilantne spracovaný herný námet. Film 4 hviezdičky, hra "Must Have" hviezdičiek toľko, koľko je hviezd na nebi... :-) ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

U pc hry díky senzačně vybudované atmosféře a děsu nevnímáte, ten prostičký příběh s vesmírnou lodí, zabijáckou nákazou a hrstkou přeživších hrdinů. Bohužel tenhle animáč dost ztratil z původních předností, a tak jsou dějové nedostatky daleko vážnější. Naštěstí je tahle krvavá prvoplánovka dostatečně krátká, na to aby se člověk nezačal nudit. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Pro ty co hráli, nebo se hru hrát chystají je film naprostá nutnost, pro ty co neplatí ani jedna z možností nemá film žádnou hodnotu. Bylo by hodně zajímavý natočit tento film hraný : o) . Film objasnuje pár věcí ze hry, ale o prvotním vzniku a účelu artefaktu sme se vlastně nic nedověděli. Film slabší 4, Hra plný počet. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Možná proto, že jsem nic nečekal mě to celkem nadchlo. Myslím, že je to pěkné doplnění ke hře a střípky ze hry hezky poskládané do vcelku uvěřitelné mozaiky. Musím říct, že mě sledování tohoto filmu bavilo skoro stejně jako hraní hry a jelikož hra mě bavila velmi, tohle bylo příjemné zpestření. Animace sice na dnešní poměry nic moc, ale to mi vůbec nevadilo. Ode mně zasloužená pochvala autorům. Na závěr bych rád dodal, že podobnost s ostatními filmy není určitě náhodná, protože PC hra byla dělána právě na základě mnoha scén z filmů horového či scifi žánru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je koncipován jako prequel ke hře Dead Space. (Terva)

Reklama

Reklama