Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem sice gastroprase, které nerozezná dobré hovno od špatného sushi a vietnamská tatarka v psím gyrosu je pro něj lahoda, ale toto je moc i pro můj glutamátem rozežraný jazýček. Kulinářský mág George Bhabiza předvádí ve své show velkolepé kousky, nad kterými zůstává rozum stát i Kim Xan Chuangovi z naší ulice. Potřebujete-li poradit, jak efektivně uvařit oběd pro desetičlennou rodinu z knedlíku, pepře, dvou banánů a nedopitého krabičáku, pusťte si Babicovy novoty v hlavní roli s mužem, který vám poradí, jak nahradit smetanu tekutým betonem a pro kterého je pochutnání sprosté slovo. Smekám příčesek. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, protože jsem chtěla vidět s čím se Nova vytasila. Na začátek to byl zásah přímo na komoru. Teď už pořad tolik nesleduju. Zkoušela jsem pár receptů připravit a dopadlo to dobře. Babica je kuchař pohodář. Vaří jídla s lehkostí sobě vlastní. Moje babička si jeho recepty dokonce zapisuje. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá jako typický český chlap,mluví jako typický český chlap a je naprosto nemožný. To mě napadne pokaždé,když s velice znuděným pohledem přepínám kanály a bohužel jsem se na tomto "umělci" zastavila. Netvrdím,že jsem ve vaření o něco lepší nebo horší než tenhle "dřevorubec" či co to robil předtím ale alespoň u toho vaření tak blbě nekecám. Jednou velkou záhadou mi je,zda někdy tento muž a nějáký jeho host se kterým obvykle vaří sní své porce,protože se nikdy co si pamatuji nestalo,že by něco snědl až je recept hotový - soudě podle jeho pupku asi zblajzne i porci hosta. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pan Babica stručně a jasně vysvětlil, jak oloupat cibuli, aby jste nebrečely. (Ono to ale opravdu nejde bez slz) Nepomůže prý voda v ústech ani mokrý nůž. Musíte velmi zrychlit tempo, ale bohužel stihnete maxim. 3 cibulky. Až potom vyroníte první slzy:) Takže nám pan Babica sdělil, že bez slz to prostě nejde:) ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický pořad s nesympatickým kuchařem/moderátorem. Styl jakým pan Babica moderuje a v tomhle pořadu vaří, mi přijde až moc buranský a tak nějak obyčejný. Těch několik dílů, které jsem ať celé nebo z části viděl, mi naprosto stačily k ironické zábavě na úkor hlavního "hrdiny" :-D....No a ten díl s tím trotlem, co hrál Babicovi při "vaření" na fagot, to bylo maximum "novácké" debility :-D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama