Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk který se jak už to často bývá zvykem zcela minul svému původnímu řemeslu, ale proč ne, i amatér může bejt kolikrát lepší než profík (vidíme to ve všech oborech, ale ti erudovaní si to jen nechtějí přiznat, sami víme co je k tomu vede), kuchař tedy možná dobrej (zcestovalej) ale jinak úplnej televizní amatér, nevím kdo tyhlety lidi stále protěžuje...Asi to zas není tak těžký založit si svůj vlastní pořad:-) Nejlepší na celém tomto pořadu jsou tak možná ty Babicovy jistě luxusní hodinky a občas ty nesnesitelně připitomělé kecy:-) Co se týče teď nově přes masmédia večně masírujícího se dua Babica-Polreich na konkurenci, tak jsem přeci jen trochu pro Babicu (kterej Polreicha snad ani nenapadl). Polreich je sebestřední arogantní machírek, kterej neví kde žije,kdy si myslí že je ve svém oboru naprostej "KING", navíc vaří draze a především pro snoby, typický čecháček, který bude kritizovat kde koho, hlavně aby se udržel on Sám na pomyslném výslunní...Prý by si nic od Babici do huby nevzal, zajímavé, já bych si zas nic nevzal do huby od pana Polreicha, nikdo ho k tomu přeci nenutí, ale jestli nic neochutnal, pak se tento výrok vymyká opět zdravému rozumu, tímto gestem neuráží jen mě ale všechny ostatní lidi, se kterýma Babica vaří, jestli jste si všiml, on ve svém pořadu nevaří jen sám sobě ale i lidem kteří tam donesou různé recepty:-) Udivují mě rovněž komentáře typu, "Jirka nic neumí" apod, jak to může říct nějakej moula, kterej neví ani jak vypadá vařečka,nikdy ni nedržel snad ani v ruce a kterej pochopitelně sám nic neumí, tedy krom kritizování.. ()

UncleG

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou v noci přepínám zbůhdarma kanály (ve snaze zachytit cokoliv, kvůli čemu bych nemusel jít spát) a narazím na nějakej parodickej pořad vo vaření. Ve studiu je takovej nějakj umolousanej týpek, typ Vlka z "Jen počkej, zajíci", kterýmu akorát chybí nevoklepaný cigáro v puse...A povídá: No, takhle si tam nastrouháme ten sýr. Tááák! A kdo nemá sýr, může tam dát třeba uzený, to je taky dobrý. No a dáme to takhle na tu rybu a zalijeme hořticí. A kdo nemá hořtici, může tam dát třeba majonézu a místo ryby třeba kyselý zelí. To je taky dobrý... Ten pán rozenej je komik! A já ho mám rád. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít.. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama