Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický pořad s nesympatickým kuchařem/moderátorem. Styl jakým pan Babica moderuje a v tomhle pořadu vaří, mi přijde až moc buranský a tak nějak obyčejný. Těch několik dílů, které jsem ať celé nebo z části viděl, mi naprosto stačily k ironické zábavě na úkor hlavního "hrdiny" :-D....No a ten díl s tím trotlem, co hrál Babicovi při "vaření" na fagot, to bylo maximum "novácké" debility :-D ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte bezdomovce - pak ho důkladně propláchněte - odstrante nečistoty - poté nasypte něco z kuchařského umění v prášku - nechte 30 minut dusit ve vlastní štávě - podávejte nejlépe s přílohou anebo jen tak vychutnávejte televizní blaf - a nezapomente to celé zalít extra panenskou porcí tuposti a to je diváci pokrm jménem Babica ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama