VOD (1)
Obsahy(3)
Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)
Recenze (608)
Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak vypadá vajíčko, tak vypadá asi takhle (vezme do ruky pingpongový míček), a když nemáte vařečku, tak to zamíchejte rukou, já to taky tak dělám. A hlavně, aby to maso bylo správně proleželý a šťavnatý, je potřeba ho mít tak dvě až tři slabý hodinky pod pažemi, jak jsem to udělal já. Je to kvalita, to víte, koupelnu a deodorant znám jen z vyprávění. A na závěr jděte na www.haraburdi.cz a do neděle tam mají zlevněno báječnou kvedlačku a husí brk za cenu jednoho. Doporučuje Jirka Babica. 0% ()
To si takhle jednou v noci přepínám zbůhdarma kanály (ve snaze zachytit cokoliv, kvůli čemu bych nemusel jít spát) a narazím na nějakej parodickej pořad vo vaření. Ve studiu je takovej nějakj umolousanej týpek, typ Vlka z "Jen počkej, zajíci", kterýmu akorát chybí nevoklepaný cigáro v puse...A povídá: No, takhle si tam nastrouháme ten sýr. Tááák! A kdo nemá sýr, může tam dát třeba uzený, to je taky dobrý. No a dáme to takhle na tu rybu a zalijeme hořticí. A kdo nemá hořtici, může tam dát třeba majonézu a místo ryby třeba kyselý zelí. To je taky dobrý... Ten pán rozenej je komik! A já ho mám rád. ()
Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()
Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()
Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()
Galerie (10)
Photo © Archiv TV Nova
Zajímavosti (3)
- Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
- Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
- O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
Reklama