Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kde Jirka Babica nabral své zkušenosti. V "mekáči" v Německu? Mimo hrozného vaření se pořad vyznačuje absolutně nesympatickým kuchařem - moderátorem. Přesně to vaření, jak v moderní době nemá vypadat. Když nemáte ingredience na světové jídlo, udělejte z něj šlichtu po česku. "A když nemáte škeble, dejte tam pórek..." ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sračka nemá úroveň, hodnotit jí z hlediska gastronomického nemohu, ačkoliv všude od renomovaných kuchařů slyším, že Babica není schopen udělat ani krupicovou kaši bez toho, aby neporušil alespoň deset zásad vaření. Babica je zkrátka nula, uměle dosazen přes pochybné výběrové řízení na pořad o vaření, kam se dostal výhradně díky svému ksichtu, zjevně přitažlivému pro ženy ve středním věku a výš, které díky jeho kecům, přestanou myslet co vaří a jen budou čumět a postupně vlhnout při pohledu na jeho vymačkávání citrónů. Babicovo vaření je zcela perverzní a nedá se sledovat déle, než pět minut. Když si k tomu přizve ještě nějáké vesnické mařeny, které celé žhavé "národu" říkají, jak se má uvařit jejich recept a že jen ony vědí co je správné, je mi z toho k zblití. Babica pochopitelně odkýve každou píčovinu, kterou "hosté" pronesou, protože sám nemá sebemenší kuchařské znalosti. Babicovy blivnoty se hrdě zařazují mezi Ordinaci, Ulici, Pojišťhovnu a další tunu sraček, vyprodukovaných Novou, na které polovina národa čumí s otevřenou hubou, jak na dar z nebes. Neumím si představit, že by do ČR měly proniknou zámořské televize, český Pepa a Mařena by deset let nevyšli z baráku... 5% 08.04. 2010 ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jmenuji se Jirka Babica aka Horst Fuchs a rád bych vám představil tuto jedinečnou úžasnou pánev. Je tak skvělá, že na jiné už nechci nikdy v životě vařit a bude vaše za pouhopouhých 899,-. Volejte a objednávejte. Je úplně u prdele co v tom pořadu vařím, hlavně když se prodá co nejvíc pánví, na které celý pořad upozorňuji." Irituje mě jeho hlas, irituje mě celý tento pořad. TFUJ! ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno