Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sračka nemá úroveň, hodnotit jí z hlediska gastronomického nemohu, ačkoliv všude od renomovaných kuchařů slyším, že Babica není schopen udělat ani krupicovou kaši bez toho, aby neporušil alespoň deset zásad vaření. Babica je zkrátka nula, uměle dosazen přes pochybné výběrové řízení na pořad o vaření, kam se dostal výhradně díky svému ksichtu, zjevně přitažlivému pro ženy ve středním věku a výš, které díky jeho kecům, přestanou myslet co vaří a jen budou čumět a postupně vlhnout při pohledu na jeho vymačkávání citrónů. Babicovo vaření je zcela perverzní a nedá se sledovat déle, než pět minut. Když si k tomu přizve ještě nějáké vesnické mařeny, které celé žhavé "národu" říkají, jak se má uvařit jejich recept a že jen ony vědí co je správné, je mi z toho k zblití. Babica pochopitelně odkýve každou píčovinu, kterou "hosté" pronesou, protože sám nemá sebemenší kuchařské znalosti. Babicovy blivnoty se hrdě zařazují mezi Ordinaci, Ulici, Pojišťhovnu a další tunu sraček, vyprodukovaných Novou, na které polovina národa čumí s otevřenou hubou, jak na dar z nebes. Neumím si představit, že by do ČR měly proniknou zámořské televize, český Pepa a Mařena by deset let nevyšli z baráku... 5% 08.04. 2010 ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle miluju :) Většina lidí na něho nadává protože na něho nadává sám veliký Pohleriht (nevím jak se píše), přitom ho nikdy neviděli vařit. Babica vám za 10 Kč uvaří polívku která se dá jíst, ten druhý vám za 10 Kč koupí rohlík a ještě vám z něho dá půlku. Babica vaří pro obyčejné lidi!!!!!! Zdeněk vaří pro bohatší vrstvu kde vám na talíř dá jeden malí placek, ktomu talíř pokape něčím červeným a ůčtuje si za to 300 Kč. ()

Reklama

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte maso, naklepte, posypte trochou sole (sic!), pepře, strčte do hrnce (když nemáte hrnec, strčte na pánev, když nemáte pánev, sežerte to syrový), nakrájejte dvě velké cibule, ty strčte za masem, zalejte olivovým olejem, přidejte koření (jedno jaký, prostě tam něco nasypte), smažte pět minut. Mezitím si nakrájejte zeleninu (podle toho, jakou kuchyni zrovna připravujete, když francouzskou, krájejte květák a papriku, když asijskou, krájejte rajčata a brokolici, když jihoamerickou, nakrájejte všechno, co doma máte, a posypte pepřem) a až bude maso hotové, hoďte na něj zeleninu a dejte do trouby na 200 stupňů. Na pět minut. Z trouhy vyndejte a máte univerzální jídlo, které se připravuje v Řecku, v Japonsku, v Číně, prostě kdekoliv. Dožírejte se pravou japonskou/italskou/indickou rýži vařenou podle toho, jak píšou na sáčku (ne abyste vařili podle toho, jak píšou na krabici, kreténi, na sáčku!). Brutální. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama