Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Horší pořad o vaření jsem snad nikdy neviděla... stačí jak Babica nazývá běžné jídlo či druhy koření... a jeho "slavné" trapné výroky - jako že indičtina je jazyk v kterém se mluví v Indii, mozarella je dobrá na hubnutí a spousta dalších... nebo ty jeho blafy jako Srnčí polívkoguláš s rumem, gulášové závitky se šunkou a eidamem... prostě odpad kdo vaří podle něj toho upřímně lituju... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Reklama

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Svižná cooking-show? To mi ho vyndejte a omlaťte o schody. Ano, přesně o ty schody, po kterých vystoupal Jirka Babica, úspěšný to prodavač sportovních potřeb, do kuchařského nebe. Ono se říká, že když už děláte pořad s Jiřinkou Bohdalovou, v zákulisí stojí (stál) Zdeněk Pohlreich a dva další borci, kteří ji přesně radili, jak to má v tý misce matlat a co u toho říkat za kuchařský moudra. Byla to tragédie, ale zachraňovala to populární herečka a tým schopných všeobecně uznávaných kuchařů. Ovšem u pořadu Jirky Babici vidíte, že si to tam matlá sám a to ani není legendární český herec ani proslulý kuchař. Sám nejsem profesionální kuchař, ale selský rozum mi říká, že ne vše musí chutnat tak, jak to vypadá nebo co se u toho povídá za nesmysly. Takže pořád myslíte, že je to svižná cooking show? Show to je, o tom není pochyb. Show je to hlavně teleshopingová... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A když neni tvaroh, pouzijte bily jogurt. a kdyz neni bily, vezmete klidne boruffkovej… Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby :-)) Je třeba něco dodat k téhle doslovné citaci? :-) Jedna hvězda za pobavení! Jako kuchař, je tento pán ale totální játro :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama