Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tuhle nedávno jsem narazil na tento vtip: Kauza s posypovou solí v Polsku byla konečně rozřešena - za všechno může nový pořad o vaření s názvem "Babitzovy kurwa dzobróty" kde známý český kuchař řekl:"...a na závěr osolíme. Když nemáme mořskou sůl, dáme kuchyňskou. Když nemáme kuchyňskou, bohatě stačí posypová... => Řekl bych, že to dost vystihuje. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Relácie o varení všeobecne považujem za jeden z najnižších filmových produktov. Nech to uvádza aj ten najlepší šéf kuchár na svete, vždy to bude len blbosť pre gazdinky. Občas sa niekomu tam podarí vsunúť aspoň nejaký vizuálny, originálny nápad alebo zábavného kuchtíka, či fešnú kuchárku. V "Babicových dobrotách" nie je nič, čo by stálo za pozretie. Jiří Babica je nechutný, upotený, uhundraný chlap. Počítam, že si ani neumýva ruky, keď ide z toalety. Ja by som veru tie jeho "dobroty" nejedol. Odpad! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nechci tvrdit, že se mi ten pořad líbí, ale když jsem si všiml, jaký boj se rozpoutal mezi Pohlreichem a Babicou, nemohl jsem se nepodívat aspoň na dva díly. Můj názor je asi takovýto - Pohlreich vaří nesmyslně draze a nesmyslně nabubřele a snobsky, pročež mu to žerou (metaforicky i reálně) všichni, co si chtějí myslet, že jsou na úrovni. Ve skutečnosti jsou stejně jako Pohlreich arogantní snobi. Babica je trochu buran, ale jinak neškodný a narozdíl od Pohlreicha nikoho neuráží. Snaží se být vtipný, není...co byste chtěli od televizního kuchaře? Aby vám nějak inteligentně ukázal, jak se připravuje poživatelné jídlo, ne aby machroval se svými znalostmi a arogantně urážel všechny, kteří nemají obdobné. Za to ty tři hvězdičky. Zajímavé komentáře: Paldini. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama