Reklama

Reklama

Pokoj naproti

Trailer

Duševně nevyrovnaný Terry (Danny Pino) volá svému nejlepšímu příteli Julianovi (Mike Vogel) a žádá ho o pomoc. Je si jistý, že ho jeho snoubenka June (Brittany Murphy) podvádí. Sledoval ji do dekadentního hotelu Riverview, kde se přihlásila, aby se setkala se svým milencem v pokoji 508. Terry vysvětluje Julianovi, že si vzal revolver, sedí v pokoji naproti číslu 508 a čeká, aby zastřelil jejího milence. Julien se snaží přítele uklidnit a ihned vyráží, aby zabránil neštěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Dale 

všechny recenze uživatele

Nápad nie je zlý, ale keď chcete rozohrať komornú drámu odohrávajúcu sa väčšinou v jednej izbe, musíte na to mať poriadnych hercov, čo by to zvládli a to Vogel s Pinom nie sú ani náhodou. Aj tá pointa je taká nevýrazná a odfláknutá. Lepší režisér a herci, pár úprav v scenári a mohlo to byť na 4 hviezdy. ()

Greny 

všechny recenze uživatele

moc jsem od tohoto filmu neočekával a tudíž jsem byl velmi mile překvapen. Pravdou však zůstavá že thriller je to jen okrajově a spíše se snaží tvářit jako thriller. Avšak nad tímto bych přimhouřil oči, jelikož kamera, hudba , herci na výbornou a i když je příběh jednoduchý je to svěže a vcelku originálně pojaté. 4* ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný thriller s parádní hudbou. Líbilo se mi provedení, potěšilo mě střídání dějových linií v různých časech a kamera byla též prvotřídní. Film ale shazuje poněkud strohý a nepřirozený scénář a nepříliš zvládnutý herecký projev Danny Pinoa. Škoda, ale divím se, že tento film zde hodnotilo pouhých 68 lidí, rozhodně by si tento minimalistický projekt zasloužil víc pozornosti. 60% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nápad to je hodně povedený i zpracování se mi dost líbilo. Podobné vyprávění příběhu, kdy se děj prolíná v různých časových úsecích a nejde chronologicky, mám rád a je to vždy velmi zajímavé zpestření. Což o to, řekl bych, že se děj postupem času dá pochopit, ale je to dost přitažené za vlasy. Překvapivý konec působí docela lacině, jednoduše a hlavně je těžko k uvěření. Film má své mouchy, ale má taky velmi dobrou atmosféru a tajemnost, takže za mě to jsou lepší 3 hvězdičky a doporučení pro ty, kteří mají rádi složitější děje, příběhy odehrávající se na malém prostoru a samozřejmě Britattany Murphy, pro kterou to byl bohužel jeden z posledních filmů. 65% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojný psycho thriller, s vynikající Murphy která si po strašným Deadline spravila reputaci. Film ej natočen poměrně civilně a vypadá slušně. Sice to není nic objevného ale na tu hodinu a půl zabavý. Příběh sice není nic extra a celej film se odehrává prakticky jen ve 3 pokojích ale i tak jsem se poměrně slušně bavil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natalie Smyka, která hraje Annu, účinkovala také v původní krátké verzi z roku 2005. (ivishka)
  • Film byl natočen za 17 dní. (ivishka)

Reklama

Reklama