Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po včerejší teamovce J.L. zánik jsem si představoval poklidnější film o původu Wonder Woman, ale kdeže, na zdržovačky není čas a s epičností není třeba šetřit :-). Ares vs. Diana a.k.a. Wonder Woman. Nečekal jsem od Wonder Women velké akce a zajímal mě hlavně její původ, neboť je to největší a nejpropagovanější hrdinka od DC comics, o které jsem vlastně nic nevěděl. Zapoměl jsme přitom na fakt a na váhu slova hrdinka. WW je bezkonkurenčně jedna z nejdrsnějších girls ve světě komixů. Její původ je přímo božský a akcí se opět nešetří, do toho letmo romantiky, našláplé tempo a o kvalitních 70 komixových minut je postaráno. Pro nadšence povinnost, pro příležitostné diváky možná průměrný animák. Já se řadím do první skupiny, tudíž 4* s menší rezervou. Drsné hochy mám v akci přece jenom radši. Nevím jak velký úspěch by sklidila hraná verze. Vyzněla by možná naivně, pro hranou verzi není ani kostým moc cool a kreslená nadsázka se podstatně líp vstřebá. Šanci bych jí ovšem dal. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Takto si predstavujem animovaný komiks. Skvelá klasická animácia, akurátna minutáž, vnadné ženské, pestré farby, skvelí dabingoví herci, ostrý príbeh, násilie, vraždy, aj nejaká tá odseknutá hlava, humor, iskrivá chémia medzi Wonder Woman a pilotom Stevom Trevorom, skvelé perlivé dialógy a hlášky ... proste vynikajúce! Dúfam, že bude dvojka, lebo skončilo sa to v najlepšom. Teším sa na viac casual Wonder Woman, žijúcu dvojitú identitu a zachraňujúcu bežných ľudí od antických monštier. "Oh crap!" ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouhé čekání na celovečerní Justice League of America jsem si zkrátil tímto kouskem, škoda, že Wonder Woman nedostala šanci v pořádném celovečeráku, okamžitě jsem si ji oblíbil. Nejen její křivky jsou obdivuhodné, ale také její zvláštní schopnosti. Kozatá feministka nandává nakládačku Áresovi, to se musi líbít x) ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu od DC Comics jsem před shlédnutím vůbec neznal, ale téma týkající se drsných sexy amazonek, provázané s řeckou mytologií a zasazené do současnosti mě rozhodně velmi zaujalo. Ty animované kočky vypadají fakt úžasně, nechybí spousta soubojů a několik vtipných rozhovorů. Zase jeden dobrý animák o superhrdinech. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Co dál s Wonder Woman, feministickou princeznou Amazonek navlečenou v hvězdách a pruzích, zaprášeným reliktem naivního komiksového pravěku? Na to tento povedený animovaný origin neodpoví, její zápas s bohem války Árem se však může pyšnit svižnými bojovými scénami, živými postavami a hlavně notnou dávkou vtipu při poznávání moderního světa a mužského plémě. Být to scénáristicky trochu dotaženější (nezvěstný sestřelený pilot se vrátí do práce a nikdo se neptá, v jednu chvíli bojuje s mytickými kreaturami schopněji než WW sama), tu čtvrtou bych asi dal. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Tento film je volně založen na prvním z příběhů komiksové série Wonder Woman "Bohové a smrtelníci" z roku 1987, jehož autory jsou George Perez, Len Wein a Greg Potter. (liquido26)
  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)

Reklama

Reklama