Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé jsou zvláštní stvoření, když se na tohle dívají, sice chápu proč to mnoho lidí tzv. bere. A vím proč se lidé uvážou k takové hlouposti žít ve vile a plnit téměř až retardované úkoly, ale nechápu proč se na to všichni dívají a i přesto to odsuzují, néé, vlastně to taky chápu, vysvětluje to i proč to má na CSFD 27%, ale televizi to vydělává sta tisíce .... HODNOCENÍ: Odpad! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem úplně hltal. To víte, bylo to něco nového. Nevynechal jsem v TV jediný díl. Netuším, kolik bylo sérií mezi tou první a tou letošní, protože mi to poněkud uniklo. Pořad je spíše Vladkova šou, než cokoli jiného. Vladeček je senzační loutkář, který moc dobře ví s kým by se měl přátelit, kdy na koho zvýšit hlas a kdy se s kým udobřit. Vítězství v první sérii si zasloužil a nedovedu si představit co by se muselo stát, aby nevyhrál i letos. Nostalgie je svině, a proto nejdu s hodnocení úplně nízko. Vážně mě příliš nebaví koukat na skupinku nezajímavých lidí, kteří sedí na terásce, pijí alkohol a povídají si. Věřím však, že se štáb opět rozjede a začne pořádně manipulovat s postavičkami, aby se už konečně začalo něco dít. 2* ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

První sérii sem občas sledoval a dalo se na ni i dobře koukat. Vyvolení byli určitě lepší než Big Brother. Nova si byla propadáku velmi dobře vědoma a tak Big Brothera rychle stáhla z vysílání. Hlavní problém byl, že narozdíl od Vyvolených bylo v Big Brotheru obecenstvo sestaveno z prostitutek, "Filipů" a dalších nabušenejch primitivů, kteří měli místo mozku sval. Poté tak vypadala zábava, respektiva nezábava. Oproti tomu Vladko, Regina, Zvěřina tak z těma se u obrazovek divák nenudil. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Dycky se těšim, až to z TV konečně zmizne a přestanou nás otravovat trapnejma lidma, situacema, kecama a Pergnerovou. Nejhorši je, že spíš než soutěžící, to kurví ten štáb, kterej jim vymejšlí naprosto dětinsky nebo dementní ukoly. A lidi jim to asi žerou, protože dycky vykopnou ty normální lidi a vyhraje nějakej kokotus nebo pipiča... ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, dobrý výběr soutěžících, neokoukané téma a hlavně soutěžící nevěděli do čeho jdou a chovali se přirozeně, kdežto v druhé a hlavně v třetí sérii to bylo hrozné, jak se snažili soutěžící , aby dostali co nejvíc hlasů a tak se přetvařovali atd. První série byla fakt klasika a určitě si všichni ještě vzpomenou na praštěnou Regínu s nožem, Vladka, který se ostříhal,pěknou( i když naivní ) Katku a Zvěřina z Václaváku ... 1. série ****, 2.série **, 3.série * . ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno