Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

BluT 

všechny recenze uživatele

Lol. Tak to mě ani nenapadlo, že to tady bude. Dík, Dánku. No, přiznám se, první sérii jsem sledoval. Viděl jsem to někdy předtim v zahraničí a dost mě to zaujalo a těšil jsem se až to bude taky v Česku. Ze začátku to bylo něco novýho a drsnýho, ale postupem času to dost ztratilo šťávu. Ale dám 4 hvězdy. Je jich tu málo:) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle byla příšernost už od první řady. Parta exotů, kteří opravdu nepatří k elitě národa, se jen povaluje v baráku, nádává, chlastá, kouří, souloží a nakonec si za to ještě jeden z nich odnese velké peníze (a ještě díky vůli lidí, ne že by pro to ten dotyčný udělal něco sám). Někomu možná tato jednoduchá a primitivní podívaná na lidskou zoo s neuvěřitelnými exempláři na pobavení stačila, ale mně se z toho chtělo zvracet. Díky VV a BB jsem si vypěstoval nenávist k tomuto žánru. Až teprve "The Amazing Race" mi dokázal, že může existovat chytrá reality show, kde si soutěžící ty prachy doopravdy zaslouží. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

První řada naprostá pecka, když se občas kouknu na ta stará videa, vždycky se nestačím divit - dal bych jí 5* okamžitě... :) Krom toho výborná Tereza Pergnerová. Jen ty dvě další řady už bohužel nestály za nic. // Po větší pauze jsem hrozně rád, že startuje čtvrtá řada. Jestli bezduchou oddechovku, tak tohle. A soutěžící vypadají slibmě... :) ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama