Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Vida, na ČSFD je i tahle pochybná reality estráda! Možná zajímavý materiál pro úzkou skupinu profesionálů, kteří se zabývají lidskou psychikou, pokud mám ale hodnotit úroveň televizní „zábavy“, jednoznačně odpadová záležitost. Bože, jak hluboko jsme klesli !!! - MY VŠICHNI - účinkující i diváci. Televizi "Prima", která něco takového dokázala vypustit do světa, nevyjímaje. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (teplouš, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

První řadu VV jsem doslova a dopísmene žral ! Na další řady jsem se vysral a vůbec toho nelituji ! Přišel jsem na to, že je to opravdu velká hloupost a ztráta času to sledovat ....... ostatně...... myslím si, že to později napadlo všechny "žrouty" tohodletoho "skvělého" pořadu. Na televizních obrazovkách to bylo něco nového, takže se každý rád koukl. Byla to příjemná zkušenost a nelituji toho, že jsem se na to díval ....... 3hvězdičky dávám jen za první řadu !!!! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)

Reklama

Reklama