Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch remaků, který měl docela slušnou šanci, že se mu kvalitou podaří pokořit originál. Stará Noc démonů je nenáročné zábavné krvavé béčko s povedenými maskami, do horní části žebříčku nejlepších žánrových filmů by se ale rozhodně nedostala. A nedostane se tam ani tato předělávka. S neúspěchem se ale dalo počítat, neboť Adam Gierasch za kamerou (režisér přiblblého The Autopsy) a dlouho odkládaná premiéra nevěstili nic dobrého. Zklamán tedy nejsem, protože jsem si od filmu nic nesliboval. Koukat se na to ale dá. 5/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Originál mě neskutečně nudil remake mě nepřišel vůbec špatný. Plus jsou zde pěkné herečky mínus trpaný Furlong a jeho sračky typu Já Já Já :-). Akorát mě to přišlo strašně vyměklý nemluvě o filmových chybách (v filmu je řečeno že démoni můžou z člověka udělat démona jen za živo tady jednomu chlápkovi vytáhnou vnitřnosti z těla (p.s. mimochodem samoúčelná brutalita) opíchají ho a on se stejně stane démonem nemluvě o té rzi celou dobu do nich bodají a píchají železo a stejně jim to nic neudělá. Ten konec s tím oběšením je trapný až to bolí a ten dodatek už budeš ještě horší (to bylo jako co :-) Adam Gierasch u mě po výborné Autopsy (aka Pitva) klesl na průměrného tvůrce uvidíme co předvede dále. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím,když vám u hororu půl stopáže stojí péro a půl stopáže máte výtlemy,měli by se tvůrci zamyslet nad označením ´´horor´´ :) regulérní soft porno komedie s pár hororovými prvky a trochu šíleného gore,u které jasně nedokážu říct jestli se bere moc vážně a je tím pádem trapná,nebo si sami tvůrci ze sebe dělaj prdel.Ono to totiž s herectvím Edwarda Furlonga je tak,že když hraje parodicky opravdu se bavíte a když hraje vážně,bavíte se ještě víc :D jako komedie dobrý,jako horor nepoužitelný,těžce podrůměrnej oddych,aspoň že na ty kundičky všude kolem se dalo slastně dívat. 40%. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Už dle místního hodnocení to vypadá jako pěkná bída. Smrdí z toho amatérství ale to IMO smrdělo i v době rozkvětu žánru, mnohdy to ale není na škodu. Night of the demons má u mě rozhodně plus za to, že se tvůrci snažili kopírovat specifické pohledy kamery a rozestavení aktérů jako to dělali ve zlaté éře žánru. Třeba to postavení kamery, kdy je jedna tvář prakticky v detajlu a druhá o kousek dál, určitě je pro to nějaký profesní výraz. Kdyby si nad tím tvůrce tohoto remaku trochu víc pohrál, vynechal ty rádoby dobové záběry ve stylu EdWooda a nechal se atmosférou osmdesátek víc pohltit, mohlo z toho být velké dílo. Takhle to působí lehce odfláklým dojmem. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je přinejlepším průměrnou žánrovou podívanou, která vyjma sympatického hereckého obsazení a barevného ladění ne nepodobného tomu tomu ve filmech Daria Argenta nemá moc co nabídnout. Příběh je šablonovitý až hanba, napětí se vyskytuje pouze ve stopových prvcích a místo děsu se divák dočká momentu spíše úsměvných pro svou "béčkovost". Retro prolog ve stylu brakových klasik z dílny studií Hammer a Universal vzbuzoval jisté naděje, to, co následovalo, však nestojí moc za pozornost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama