Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pro mě po vynikající jedničce docela velké zklamání. Troy Duffy recykluje kde může a napodruhé už to není tolik zábavné. Jako bych sledoval první díl, okleštěný o Williema Dafoea, Rocca a tři čtvrtiny úderných hlášek. Nebýt jedničky, tak po dvojce bratrů neštěkne ani pes, který nekouše. Film nevybočuje z řady podobných akčních "direct to DVD" titulů a to šel prosím do více než pětistovky kin. Trojku bych bral jedině v případě vyzkoušení nějakých konečně nových postupů, ale těch se asi u Duffyho nedočkám. A Julie Benz byla stokrát lepší v Rambovi, tohle měla být náhrada za Dafoea? Cliftonovi se náhrada alespoň částečně vydařila. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Takže na tohle pokračování jsem musel čekat ty roky, já bych raději čekal dál, nebo ještě lépe - raději bych se vůbec nedočkal. Troy Duffy nám nevypráví příběh, není stejně naladěný jako kdysi, tady nám divákům vyloženě ukazuje že mu po těch letech od jedničky došli peníze a tak se z nouze pustil do pokračování, které už nemá ten náboj a různé neotřelé nápady. Natočený jen aby se zaplatil díky dobrému jménu svého staršího bratra a něco z toho káplo. Akce podle šablony, nuda je v tomto případě samozřejmostí. Na konci snímku se nám pořádně otevřela vrata od stodoly pro další pokračování, to značí fakt, že se asi třetího dílu dočkáme dřív než za dalších deset let. 40% ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Režijne je to opäť neuveriteľne presné a prekvapivo sebaisté, hudobne, strihovo, herecky, ale Troy Duffy za tých 10 rokov zas tak mnoho nápadov nenazbieral. Vôbec síce nezabudol na to, čo robil dobre, ale celkove sa zmohol iba na totálnu recykláciu prvého filmu - a to nielen u výrazových prostriedkov a štylistických postupov, ale aj mechanizmu rozprávania - a to už tak ľahko neprepáčim. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa hovorí dvoječka. Od dvojok nemôžme očakávať, že budú rovnako úžasné ako jednotky, už to nie je originálne, ale stále je to bomba.Connor a Murphy sú opäť tu, sú nasratejší a opäť sa tešia z práce. Je to šialená dvojhodinová jazda, ktorú si brutálne užijete, z úžasným soundtrackom, neuveriteľne premyslenými scénami, ktoré vyrážajú dych a so svojským humorom, ktorý vás dostane do 5 min. Myslím, že aj trojku by som zniesla. Pokrvní bratia patria medzi filmy, ktoré sú úžasne zladené a divákovi, ktorý vie, do čoho ide ulahodia. Pre mňa 80%. Bola to PECKA! ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak konečně Svatí opět in da action. Mno, zub času se na nich hodně podepsal, časový odstup je více než znát, už to nejsou tak cool machýrci jako v prvním díle, kde hláškovali a kosili vše, co se hýbalo (příběh, zápletka a celý průběh byl také atraktivnější a chytlavější). Citelnou ztrátou je absence W.Dafoeho, Benz se může snažit jak chce, ale tato princezna nesahá Dafoemu ani po kotníky. Pro fandy Svatých určitě příjemné a vítané pokračovaní po dlouhé době, pro ostatní jen průměrný, nic neříkající akční film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu bratři nejdříve používají zbraně Beretta 92FS - 9x19mm, později Desert Eagle Mark XIX (.357 Magnum) s dlouhou hlavní. (ArthasKarfa)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno