Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak konečně Svatí opět in da action. Mno, zub času se na nich hodně podepsal, časový odstup je více než znát, už to nejsou tak cool machýrci jako v prvním díle, kde hláškovali a kosili vše, co se hýbalo (příběh, zápletka a celý průběh byl také atraktivnější a chytlavější). Citelnou ztrátou je absence W.Dafoeho, Benz se může snažit jak chce, ale tato princezna nesahá Dafoemu ani po kotníky. Pro fandy Svatých určitě příjemné a vítané pokračovaní po dlouhé době, pro ostatní jen průměrný, nic neříkající akční film. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zastřelte mě někdo. Už z traileru jsem tušil, že tohle může být pěkný průser, ale stejně jsem byl nakonec překvapen - Boondock Saints II je jeden z nejhůře zpackaných sequelů, co jsem kdy viděl. Já si snad začnu vážit Ritchieho a Tarantina - ne, že by měli v hlavě víc mozkových buněk, než prosťáček Duffy, ale alespoň ty své kraviny točí na nějaké technické úrovni. Jedničku Boondock Saints jsem měl vždycky rád, na svůj nízký rozpočet to byla roztomilá podívaná s hromadou hlášek a sympatických postav. Nejsem ale tak zarytým fanouškem, abych se bez protestování díval na takový hnusný odvar - protože ve dvojce se zcela nesmyslně a trapně opakuje všechno od A do Z. Nemyslím tím samozřejmě chování a značkové hlášky postav, to k fanmovie patří, Duffy ale zkopíroval většinu scén a nahradil mrtvé postavy jejich nevydařenými klony, nedomrlými pišišvory bez koulí (doslova) a šťávy. Všichni herci jsou naprosto hrůzostrašní (v čele s Julii Benz, na jejíž škleby se nedá dívat normálně, natož ve zpomaleném záběru), nejhorší je ale formální stránka, která na rozdíl od jedničky plně vyhřezla na povrch - plochá televizní kamera s neuměle použitými filtry, hudba necitlivě naplácaná do záběrů, stupidní akční scény. To jsem si zase zkazil den, kurnik šopa. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

What the f*ck was that?! Jeden z nejvydařenějších krimi filmů vůbec s libovým obsazením a perfektníma drsňákama, "The McManus Brothers", se po 10 letech proměnil na parodii, v níž se Troy Duffy zřejmě náramně baví tím, jak kurví svou režisérskou prvotinu. Z parádního, originálního a našlapaného filmu dělá trapný výsměch vlastního díla. Možná se to tady spoustě lidem líbilo, ale mně tedy rozhodně ne. Čekala jsem sice možná průměrné, ale pořád slušné a důstojné pokračování, které by se neslo v podobné kvalitě jako první díl. Ale takový podraz jsem tedy nečekala. Alespoň, že Julie Benz vnáší do tohoto nevydařeného, školního představení prvek ženské rafinovanosti, inteligence a prořízlého jazyka. A samozřejmě je sexy, jak jinak:) Takže za mě to vypadá, že Troy Duffy dokázal natočit svůj nejlepší, i nejhorší film. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa hovorí dvoječka. Od dvojok nemôžme očakávať, že budú rovnako úžasné ako jednotky, už to nie je originálne, ale stále je to bomba.Connor a Murphy sú opäť tu, sú nasratejší a opäť sa tešia z práce. Je to šialená dvojhodinová jazda, ktorú si brutálne užijete, z úžasným soundtrackom, neuveriteľne premyslenými scénami, ktoré vyrážajú dych a so svojským humorom, ktorý vás dostane do 5 min. Myslím, že aj trojku by som zniesla. Pokrvní bratia patria medzi filmy, ktoré sú úžasne zladené a divákovi, ktorý vie, do čoho ide ulahodia. Pre mňa 80%. Bola to PECKA! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No Duffy namlsanej uspechem prvniho dilu si myslel, ze muze cokoliv, ale pride mi, ze zaroven se nemoh rozhodnout, co ze to teda vlastne chce natocit. Takze mame tu ocekavane hodne stylovou, krvavou a cool akci, sem tam s nejakym spickovym napadem a jediny, co mi vadilo, ze kolikrat hudba rve tolik, ze vlastne nejsou ani slyset vystrely a celkove zvuky. Pak tu mame taky jakejsi odvar Kmotra, predstavovanej flashbackama, kterej zaroven rozviji nejaky informace o velkym tatkovi a vlastne diky tomu je zaver filmu trochu slozitejsi, i kdyz uz nekdy od pulky odhadnutelnej. Podle me to bylo trochu zbytecny. No a pak tu mame cernou komedii, coz bohuzel kolikrat prevazuje na ukor prestrelek. Coz znamena, ze nekdo neustale fuckuje, brachove se dohadujou, Collins dela idiota, mame tu tri super vymlety flojdy, vecne je stirajici agentku v podani skvely Benz a spousta forku, kdy brachove neco poserou. Proste takovej trochu prekombinovanej mix, kterej je ale skvele natocenej, skvele obsazenej a kurevsky me bavil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama