Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Průkopník na českých televizích musel odejít takhl nedůstojně.. to čétéčku fanoušci, tedy ani já, odpustit jen tak neumí. Game page je kapitola sama pro sebe. Byla jednoduše první a na tu se nezapomíná, i když měla tolik much a bugů, se kterými jsem jako divák nesouhlasila.. A velké míus pro mě bylo hodnocení her, což je zásadní :). ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Bohužel pokus o vtipy a srandu občas nevycházejí, ale pokud to přetrpíme, dostaneme se k tomu hlavnímu, a to recenzi her a představení novinek. To je zpracováno dobře a redaktoři ostřílení ze své branže svému řemeslu rozumějí a hodnocení je přiměřené kvalitě daných her, takže zdar a "Game Page"! PS: Mrzí mě, že ČT zrušila Game Page, ale na Youtube redaktoři pokračují v novém kabátku a s minimálně stejnou laťkou kvality! - http://www.youtube.com/feed/UCPKy2jPQZob3GwqfMRKx5eQ/u ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi deset let, miloval jsem každou epizodu a čekal na ní jako na smilování boží. Jak stárnu(moudřím) není mi jasné co se změnilo, a vlastně to je ten háček. Nezměnilo se nic. Moderátorka se vyměnila za mladší a ujetější, a pánové redaktoři/moderátoři, nezůstali nepokusili se zlepšit svůj televizní sex-appeal, ba právě naopak, jen se pachtí za utáhnutím vysílacího času. Je jasné že pro mladé "pařany" má tenhle pořad stále smysl, bylo by ale skvělé, kdyby se ho chytl nějaký nadějný scénárista, kameraman i režisér a začal v zatuchlých vodách dělat nové řádky. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší televizní pořad v dané kategorii, co je v tuzemsku k mání. A nevede si špatně - recenze mají hlavu a patu, nejsou pouze okopírované; často přináší vlastní poznatky a postřehy. Na druhou strany ale nedosahují kvalit viderecenzí z Tiscali Games. Celý pořad se nese v lehce (no dobře, silně) nadneseném duchu Mikoláš Tučka. Pokud chcete nějaký nenáročný pořad anebo si jen udržet slušný rozhled o novinkách, tak vám Game Page nesmí uniknout. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořadu asi nepochopili, že hry už v dnešní době nehrají jen malé děti, ale ve velké většině i dospělí, tak nechápu, proč se moderátoři chovají tak infantilně. Navíc už tak krátký pořad zkracují nudnýma a trapnýma scénkama, místo toho, aby využili každou minutu a dali pořádný prostor hrám. Většinou v pořadu chybí ty pravé pecky, místo toho nám tam servírují hry, po kterých neštěkne ani pes..... Jinak i tady (CSFD) narážím na klasickou PC - SS nadřazenost, jak někteří fňukají, co že si to dovolili přidat do "jejich" pořadu i konzole. Stačí jen mít oblíbené obě platformy (jako já). Jinými slovy - nebýt takový omezenec. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)

Reklama

Reklama