Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli to ještě běží, sledoval jsem to před mnoha lety a byla to esence trapnosti. Rádoby vtipné scénky neherců se střídaly s pseudovideorecenzemi, jejichž hodnocení nikdy nešlo pod 70%. Během toho tam vždycky byla nějaká "celebrita", co si sedla za volant a řídila nějaký ten virtuální automobil nebo hrála fotbal. A skončilo to skoro dřív než to začlo. Výpovědní hodnota hodně malá. Idea je ale fajn, je to veřejnoprávní služba a pořad se orientuje svým vyzněním na nejširší hráčskou obec, to jest tak od 8-13 let, koukat na to ale trochu bolí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rád jsem tento pořad o hrách sledoval. Sám jsem si v té době (okolo roku 1998-1999) mohl doma zahrát leda tak prd, páč nám fotřík nechtěl koupit počítač. Přijde mi trochu uhozené, když někdo hodnotí tento pořad po tolika letech, kdy měl premiéru a píše – že v dnešní době už by pro něj nebylo místo – máte pravdu, ale uvědomte si, že doba se od „první klapky“ hodně změnila. V té době neměl internet doma skoro nikdo… ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi deset let, miloval jsem každou epizodu a čekal na ní jako na smilování boží. Jak stárnu(moudřím) není mi jasné co se změnilo, a vlastně to je ten háček. Nezměnilo se nic. Moderátorka se vyměnila za mladší a ujetější, a pánové redaktoři/moderátoři, nezůstali nepokusili se zlepšit svůj televizní sex-appeal, ba právě naopak, jen se pachtí za utáhnutím vysílacího času. Je jasné že pro mladé "pařany" má tenhle pořad stále smysl, bylo by ale skvělé, kdyby se ho chytl nějaký nadějný scénárista, kameraman i režisér a začal v zatuchlých vodách dělat nové řádky. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé sledovat oblíbence z Levelu nebo ze Score, kterak se musí "porvat" s trošku jiným médiem, než je magazín. Televize je mocná zbraň a v počátcích nemělo GamePage konkurenci. Později bylo něco na Supermaxu a na topTv, nicméně GP byla jednička. Zajímavé bylo sledovat, jak celebrity hrají na pc svoje oblíbené hry. Později přidali i konzolovou sekci. Super. Jediné, co mě štvalo, byla krátká stopáž. Necelých 15 minut bylo setsakramentsky málo. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedený až amatérský pořad o PC hrách. Kvalita recenzí je velmi kolísavá, některé jsou celkem obstojné, jindy řeknou jen pár vět a nic se z toho o hře nedozvíme. Recenzí je málo a místo toho, aby nějakou přidali, tak vyplňují čas trapnými scénkami, kde jsou moderátoři oblečení do hnusných kostýmů a pronášejí trapné a infantilní dialogy a vtipy, kterým by se nezasmáli ani ve školce. Později začaly dostávat většinu prostoru konzole a pořad pro hráče PC her ztratil smysl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)

Reklama

Reklama