Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Bratři Wayansové mě prozatím nikdy ničím výrazně nezklamali. Od tohoto snímku jsem nic nečekal a nakonec jsem se poměrně solidně bavil. Několikrát jsem se od srdce zasmál. Prostě při sledování nic neřešte, vypněte mozek a vůbec vám to nepřijde jako úplná debilita. Edit: Pravdou ale je, že druhá projekce tohoto filmu už mě moc nenadchla a tak hodnocení o jednu hvězdu snižuju. Když to totiž srovnám například s filmem Nevyhrožuj či Pár nenormální aktivit, ty byly právě o tu hvězdu lepší. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Tieto novodobé paródie keď berie človek s trocha nadhľadom, tak nevyzerajú až také zlé. Síce stále je to o tom istom, že ani to neni veľmi vtipné, ale skôr trápne a úbohe, ale niektoré scény sú naozaj vydarené, takže konečný dojem je vcelku pozitívny. Len toho hip-hopu tam bolo na Máriu a hip-hop neznášam, ale aj napriek tomuto sa to v pohode pozeralo. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bratry Wayansy mám rád viděl jsem všechny jejich filmy a proto jsem si nemohl ujít i tuto parodii na taneční filmy. Musím říct, že to co jsem očekával sem taky dostal. Film má spoustu pop-kulturních narážek a různých sprosťáren. Film se mi líbil sice za jejich nejlepší film považuji Scary Movie, ale i tak sem nebyl zklamaný.Rozhodně se jedná o daleko lepší parodii než ty sračky Disaster Movie a Epic Movie .I délka kolem 80 minut je tak akorát. Celkem slušných 50 %. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama