Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Asi to bude tím, že jsem si od tohoto filmu sliboval mnouhem víc. Tyhle bláznivé "MOVIE" filmy mě celkem dost baví, ale tenhle kousem mě nedokázal moc vtáhnout. Spíš bych řekl, že to nejlepší z filmu je v traileru a zbytek je jen taková omáčka. Teda ne úplně, je tam ještě pár vychytávek a závěr taky stojí za to. Jenže od rodiného podniku Wayans jsem už viděl lepší kousky. Sice tohle taky není kdoví jaká hrůza, ale čekal jsem od toho víc než se mi dostalo. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Reklama

s.e.p.p odpad!

všechny recenze uživatele

Několik hloupých, zbytečně fekálních, na sebe nenavazujících scének. Až na pár vyjímek, u kterých vám zacukají koutky strašná trapárna. Herci hrůza, scénář snad ani neexistoval, Wayansové jsou loseři. Superhero Movie je proti tomuhle parodie století... Takovouhle hloupost bych se styděl vypustit, přitom je to škoda. Z filmů typu Let's dance by se dala vytřískat parodie velice slušná... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Oddechovka v režii rodiny Waynsových dopadla vcelku očekávaně. Spoustu trapných fórků, jimž jsem se odmítal smát, sem tam vystřídají občasné záseky, u nichž jsem se uculoval rád a s radostí. Jen je možná škoda, a proto jsem si asi ten film moc neužil, že tato komedie paroduje taneční filmy, které jsem vůbec neviděl (maximálně z ukázek nebo reklam) a ani se na ně dívat nehodlám.... v tomto směru si vystačím s Hřísným tancem. Slabých 30%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama