Reklama

Reklama

Last Night

  • Česko Včera v noci (více)
Trailer

Joanna, spisovatelka na volné noze, a Michael spolu žijí nehledě na občasné hádky ve šťastném manželství až do večírku pořádaném Michaelovým šéfem Stuartem, kde si Joanna všimne, že manžel věnuje většinu času své kolegyni, designérce Lauře. Od Michaelova spolupracovníka Andyho se dozvídá, že Laura už s nimi pracuje několik měsíců a byla i na poslední služební cestě v L.A. Doma se pak manželé pohádají, Michael tvrdí, že s Laurou nic nemá, Joanna se zlobí, že jí o ní ani neřekl. Nakonec se usmíří. Druhý den ráno odjíždí Michael s Andym, kterému Joanna slíbí pohlídat a vyvenčit psa, a Laurou na služební cestu do Philadelphie. Joanna mu vsune do košile v kufru lísteček, kde mu vyznává lásku … Zatímco trojice se ubytovává v hotelu ve Philadelphii, Joanna si jde do baru koupit kávu a před ním potkává svou dávnou lásku Alexe, s nímž se seznámila před čtyřmi lety v Paříži, kde psala povídku a kde Alex žije. Oba jsou ze setkání nadšení a je jasné, že mezi nimi ještě stále přetrvává silné pouto. Domluví si schůzku v baru … Tam si dlouze povídají o minulosti, o Alexově knize a o tom, že se naposledy viděli před 2 lety. Nakonec Alex pozve Joannu na večeři s přáteli. Truman se Sandrou je už očekávají a všichni se dobře baví. Truman pak, když Alex a Sandra odejdou kouřit, poví Joanně o Alexově pařížské přítelkyni Helen. Michael se několikrát pokouší Joanně dovolat, ale ona to nebere, teprve při posledním pokusu odpoví. Vše je údajně v pořádku. Michael měl služební večeři s klienty a nakonec se s Laurou dohodne, že si ještě sami dva dojdou na drink … Joanna s Alexem dlouze hovoří o tom, proč jejich vztah nevyšel, přestože jim spolu bylo dobře. Joanna se příteli svěřuje, že na něj často myslí a manželovi o něm nikdy neřekla. Napětí mezi oběma pomalu roste, minulost se připomíná s nečekanou silou … Laura mezitím okatě svádí Michaela a nakonec ho pozve k hotelovému bazénu, kde teď v noci nikdo není. Michael jen nerad svolí k tomu, aby se svlékl a vykoupal se s ní. Ve výtahu, který je veze zpět do pokojů, ji začne vášnivě líbat a nakonec se s ní vyspí … (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (373)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, ale nedotažená konverzačka o noci, která prověří pevnost jednoho vztahu. Řemeslně si není na co stěžovat, dialogy jsou výborně napsané a celé to pěkně odsejpá. Ve scénáři by se ovšem nějaké chyby najít daly, jelikož linie mezi Worthingtonem a Mendesovou moc nefunguje. Za to může hlavně ale prkenné herectví Sama Worthingtona, který se sem vůbec nehodí a hlavně ke konci to vůbec neuhrál. To linie mezi Keirou a Canetem je jiný kafe a právě ona zvedá celý film z průměru. Oba předvádí vynikající výkony a chemie mezi nimi by se dala krájet a ta osudovost a nenaplněná láska je tam opravdu cítit.70% ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Prázdnota, nedůvěra, odcizení - nejsou jen tématy tohoto filmu, ale i mé pocity z něj. Asi je nefér očekávat něco nového a chtít víc jen proto, že řeší věci tak notoricky známé, kterými si prošel, nebo někdy projde ve vztahu téměř každý, ale přesto - nejde přesně právě o tohle i hlavním hrdinům? Možná to nakonec dostanou, možná taky ne, jistě vím jen to, že já jsem se bohužel ničeho zvláštního nedočkala. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Na Last Night jsem se sel podivat kvuli hudbe Clinta Mansella, ktery nezklamal a se svym pianem opet kouzli. To samotne by stacilo na slusne hodnoceni a koneckoncu vic, nez prumerny vztahovy film jsem od toho stejne necekal. Nicmene s postupem casu to ziskava zajimave interpersonalni vypeti a otazku emocionalni vs. fyzicke nevery, ktera to spolecne s vybornou Keirou Knightley precijen nakopla kousek nad prumer. Ostatni v tymu uz byli ze slabsich soudku, Worthington je drevo a Eva Mendes je z meho pohledu jednoduse oskliva, takze jejich par pusobil tezce toporne, ale mozna to byl zamer jako protipol Keiry a jeji romanticke linky ve vyssich spiritualnich sferach. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická drama s príbehom, ktorý tu už samozrejme bol, no bez extra dobrého hereckého obsadenia a Clinta Mansella. Pravdu povedať, bez toho hereckého obsadenia by to bol len polovičný film a to aj jediný dôvod prečo som si ho pozrel. Nie že by herci podavali nejak extra dobrý výkon, ale pri takom nič moc príbehu, nech je aspoň na koho pozerať. Ale na druhú stranu, zase ani ten príbeh nebol najhorší a keď spojíme všetky tieto prvky do kopy, tak je s toho celkom slušný film. 65% - 3* ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

"What I wouldn't give to get tired of you." Není nevěra jako nevěra. Na jedné straně může být nevěra odporný čin, spáchaný pouze kvůli prchavé sexuální touze a na druhé je "nevěra", která vás donutí přemýšlet, jestli je nevěra opravdu, tak odporný čin. Nevěra, která nevěrou ani není, protože se jedná o vaši starou lásku, kterou jste možná ani nepřestali milovat, ale jen vám to prostě nevyšlo, tak jste šli dál s někým jiným. Ale je vůbec možné přestat milovat někoho, koho jste kdysi milovali? Je možné přestat chtít to, co jste vlastně nikdy neměli? A jste špatní, protože to pořád chcete i když víte, že byste neměli? Je vůbec možné projít vztahem bez jediné myšlenky na nevěru? Vynikající film, který klade otázky, ale žádné nezodpoví, vše nechá na divákovi samotném. Skvělé herecké výkony - Keira Knightley a Guillaume Canet mě naprosto okouzlili, Evu Mendes jsem nenáviděla a Sama Worthingtona bych nejradši praštila pěstí mezi oči. Když vezmu v potas ještě skvělý soundtrack, výborný scénář, a prostředí nočního New Yorku, tak nemůžu jinak než - 100% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (2)

  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)
  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)

Související novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (více)

Reklama

Reklama