Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (242)

CerKar 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu prostě dát míň ... jak píše Boss321, za dob T.Pergnerové jsem každou neděli (myslím, že to byla neděla) vstával a chystal kazeťák na nahrávání nových pecek :o) Byla to regulérní závislost a společenská nutnost mít o čem mluvit ve třídě... Co se z toho stalo potom, to už nemůžu posoudit... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Obtížně to hodnotit, přesto se pokusím. Objektivně je úroveň hodně nevalná, nicméně ve své době šlo téměř o kult. Eso znal každý, včetně mých rodičů, kteří se na to nedívali. Jako hudební pořad to nebylo nic moc, na to byly i v tehdejší televizi jiné a lepší. Přesto svým novým a tehdy neokoukaným formátem dokázalo zaujmout a podílet se na tvorbě hudební scény u nás. Jestli to bylo dobře či ne, už ovšem není předmětem tohoto hodnocení. ()

Reklama

Vital 

všechny recenze uživatele

Těch 5 hvězd není za dnešní Eso,které by mělo být hlavně o hudbě,ale paradoxně není,ale za dob Terezy Pergnerové,jsem nevynechal jedinný díl,a že se vysílal s ní vysílal nějakých pár pátků,Tereza byla prostě blázen,která dokázala míchat všechno včetně písniček,informacemi o hudbě i koncertech,i když,kdo ví zda-li to není tou dnešní dobou,kdy tolik nejde o hudbu ve videoklipech,ale co se v nich děje. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Další nostalgická záležitost mého dětství. S Terezou Pergnerovou to byla docela sranda a vzhledem k tomu, že jsem v dětském věku ještě nebyla hudebně vyhraněná, tak mě to docela bavilo sledovat. Jakmile se objevil Mareš (v té době ještě "pán kožichů"), přestalo mě to bavit a Eso u mě upadlo do zapomnění. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

tendle pořad byl zezačatku hodně slibnej...skvely songy jako hrobař..a ujetá terina, která jeden rok masově zvířila poptávku po lízátkách,,,pak se tam ale vecpal ten vopičák yeti a všechno šlo do háje...tenkrát sem volal dokonce vláďovi ať ho vyžene zpátky na pole,ale ten blbec nejenom že muj dopis ani nečet v televizi,ale eště mi zdarma poslal 3 čísla casopisu ano a psa nováka...coz me zvedlo mandle eště víc, a napsal sem do esa yetimu osobne pár pripomínek ohledne jeho osoby, plus něco jako že jinak proti černochům nic nemám,že rej je jako oukej, ale von že je votřesny hovado....tejden na to sem se vod kamardky dověděl že sem vyhrál osum cédéček.....moje stížnost totiž byla omylem zařazena do soutěže a posléze opět vytažena černou rukou ze skleněného akvária...14 dnů nato mi poštou došel soundtrack z esmeraldy ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Nejdéle pořad moderoval Leoš Mareš, který se v roli moderátora objevoval v letech 2004 až 2009. (Limetka_M)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)

Reklama

Reklama