Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (242)

Han22 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě když to začalo, tak jsem Eso žral a vydrželo mi to dost let pravidelného sledování a dalších pár let občasného zkouknutí. Pergnerová vytvořila kult a prakticky díky Esu zde 90% lidí poslouchalo eurodance, boybandy apod... (což dneska samozřejmě každý popírá). Co mě na Eso vždy vadilo byla absence mnoha skutečných rádiových hitů - ze začátku chyběly pomalejší věci a hlavně české věci, které se hrály všude kromě Esa, později byla spousta písniček zabita blbým sestřihem nebo nasazením, takže Esem prošuměla obrovská kopa megahitů bez povšimnutí. A co se týče moderátorů, v mezidobí mezi Pergnerkou a Marešem to byl prostě děs. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky s šílenou Pergnerovou a její legendární Čago belo šílenci patřili k tomu nejlepšímu co nám tento pořad za ta léta své existence nabídl. Potom už to začalo ztrácet šťávu a přestal se mi líbit i výběr písniček. To bylo odvozené ovšem i od toho, že jsem přešel na tvrdší styl a popík už mě moc nebral. ()

Reklama

Bollek 

všechny recenze uživatele

Jeden z pořadů mého dětství. Každou sobotu ráno, tuším že kolem desáté, nám pouštěla písničky Pergnerka, později Leoš. Bylo jich i víc, ale na tyhle dva nezapomenu. Užíval jsem si moderátory i pěkné písničky v době, kdy se podle mě pop music docela ještě dala poslouchat. Nebo to je tím, že jsem byl tak malý? Nevím. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem nedokázala přežít sobotní(?) rána a Silvestrovské večery bez tohoto pořadu a Leoše. Je pravdou, že jsem si ho díky tomuto pořadu opravdu oblíbila, i když ho teď nemůžu ani vystát. Díky Esu jsem poznala hodně mých oblíbených kapel, zpěvaček a zpěváků, zejména teda Rammstein. Líbilo se mi, že v každém díle byla nějaká ta osobnost českého showbyznysu a tak jsem se dozvěděla spousty zajímavých věcí. Je to ale už hodně dávno a věřím, že kdyby Eso vysílali i dnes, nedokázala bych se na to dívat už jenom díky vývoji dnešní hudby a taky těch rádoby celebrit. Jsem opravdu ráda, že Eso skončilo tak, jak skončilo a nestihlo mi pokazit mé dojmy z dětství :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)

Reklama

Reklama