Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Kdybych nedávno neviděla bratříčka tohohle povedeného horůrku Rec (podobnost rozuzlení zápletky je nepopiratelná), dala bych plný počet. Bohužel, ač je tento filmík tolik odlišný od hororových výtvorů, které nám poslední dobou servíruje Hollywood a atmosférou přímo překapává, proti Rec je to stále jen chudý příbuzný, a ještě k tomu mladší. Přesto je Shiver o mnoho stupňů výše, i co se týče originality, oproti těm teen slátaninám, kterým jsme v poslední době neustále vystavováni. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem spanelskou kvalitku a tu jsem taky dostal, i kdyz na ty nejlepsi spanelsky kousky to zdaleka nema. Problem filmu je totiz urcita lacinost, vetsina deje je v lese a navic po tme, ale pusobi to proste dost obycejne, hudba je taky takova lacina bububu. Nicmene vyvazuje to perfektni atmosfera a celkovej realistickej look. Navic docela fajn pohled na klasicky vlkodlaci tema. Jen je skoda, ze ta nemoc hlavniho hrdiny tu vlastne neni vubec vyuzita a slouzi pouze jako vymluva k presunu do nejakyho zaprdenyho venkova. Proste docela povedenej horor, s fajn atmosferou a nekolika slusnejma lekackama. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já vám fakt nevím. Je pro ten film dobře, že mi to přišlo jako povedená komedie? Že mě často nutil ke smíchu? Ta hornatá a kopcovitá příroda je hodně fajn. Postava mámy je výborná. Dobře napsaná, dobře odehraná, hezky vypadající. Dokud nebylo vidět TO, bylo to fajn. Sice jsem si říkal, že jsem se díky zápletce a celkovém pojetí vyprávění v čase přesunul někam do půlky osmdesátých let (někam do atmosféry Silver Bullet nebo trošku vyspělejší Gate), ale bylo to fajn. Než ukázali TO a já začal pochybovat, jestli koukám na horror nebo na komedii. Ono ne že by to jako komedie bylo nějak špatné. Stejně tak po technické stránce to taky není špatné, natočené to je docela dobře. Ten závěr to trochu zlepšuje, ale i tak mám z toho hodně rozporuplné pocity. 2,5* ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mé slabosti pro evropský horor, zejména pak ten španělský, nemůžu jinak, než hodnotit kladně a dát za čtyři. Eskalofrío mě nezklamalo, potěšilo, nahnalo husí kůži a několikrát docela slušně vylekalo. Námět je originální, stejně tak přerod z hororu na thriller v druhé polovině filmu, místama je sice vývoj postav docela předvídatelný, ale ty čtyři hvězdy jsou zcela zasloužený. Závěrem, kdo se bojí nesmí do lesa a kdo se nebojí, dělá chybu, protože buď se chytne do pytlacké pastičky (v lepším případě) nebo bude pokousán dívenkou z divokých vajec, která řádí jak urvanej vagón. AR: 1,85:1 - Spherical ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Španělský horory už začínaj být pomalu ale jistě zárukou fakt velký kvality, i když tohle si u mě stojí přece jen o něco níž než REC, ale noční les je prostě noční les a vyvolává naprosto perfektní mrazivou atmosféru, která je ještě ruku v ruce podporovaná, pro horor, nesmírně zajímavým tvorem, kterej mě naprosto uchvátil. Akorát škoda, že finále nebylo tak vypjatý, jak mohlo a že pointa byla mizerná ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama