Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem zavítala tak trochu nedopatřením během filmové noci v Palace Cinemas, protože v tu dobu nedávali zrovna nic co by mi navazovalo časově na další film. Holka z města je po všech stránkách divný film, není vtipný, klasicky to nejzajímavější je vypovězeno už v traileru, děj předvídatelný (až tak, že máte pocit, že by jste to napsali taky a ještě lépe), scénář alá klišé bez hlášek, bez vtipu, baz nápadu, bohužel i bez nadhledu, zato obsahuje spoustu několikrát provařených klišé a vyložené stupidních vět. Co vás (nedoporučuji ani pouštět) dorazí a překvapí je fakt, že herecké výkony tady vážně nejsou nic moc. At´ už titulní hrdina či vedlejší postavy, Zellweger hraje podle mě svůj průměr, což mě u tak dobré herečky vcelku zaráží. 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o holce z města, která zachránila malou továrničku a lidem zachovala jejich pracovní místa. Jo ještě nesmím zapomenout, že se zamiluje do místního prince, ale to jste taky asi čekali. Renée Zellweger má v sobě pořád dostatek komediálního talentu, bohužel ne tolik aby utáhla celý film, který je jinak cekem o ničem. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Od Renée Zellweger bych teda čekal něco kvalitnějšího než jen obyčejnou romantickou komedii o nafoukaný městský náně, která se pod vlivem zapadákova a hrozně milých lidí změní a chce všem ze svý manažerský pozice pomoct. Jako na druhou stranu to neni ani nějak nudný nebo blbý, ale prostě bych čekal něco zajímavějšího a originálnějšího, tohle se dá vidět každej druhej týden na Nově, když to přeženu ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +kupodivu hlavní postava, a také její představitelka, trochu romantické, ale dostatečně zábavné, dělání si legrace z kontrastu městská holka na vesnici kupodivu dobře funguje, závěrečný happy end asi spoustu z vás potěší -na první pohled tento film působí levně, hlavně v obsazení, v němž Harry Connick Jr nesahá Renée ani po kotníky, obsazení ve vedlejších rolích působí podobně, stejně tak i scénář, který se hodí spíš do televize/// Holka z města je nakonec lepší film než jsem čekal. Nejhorší ze všeho je když se koukáte na komedii a vůbec se u ní nebavíte. Ale je se celkem příjemně bavil. Rozhodně jedno zkouknutí neuškodí, když nebudete čekat nic světoborného./// Celkem 62%/// ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama