Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

A já se prostě nedám. A já prostě nedám Renée. Ono to je pořád dokola to je fakt, ale faktem je, že to co jsem hledala jsem tady taky našla. A Renée to prostě sekne a pořád má v sobě kousek té roztomilé zřeštěnosti i když hraje z počátku studenou kariéristku. Příběh je klišovitý, ale funguje. A pokud ve mě film vyvolá uspokojení, pak nemám proč hodnotit níže. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Studené jak psí čumák. Nefungovalo to ani jako komedie, ani jako romance. Tuctová nudná historka, která na příjemně originální zápletku navrší téměř smrtící dávku žánrových klišé nejen pokud jde o city, ale také o budovatelsko-pracovní drama či nevěrohodné pokusy o vývoj jednotlivých postav a jejich vztahů. Navíc se při shlédnutí traileru zdá, že většinu vtipných momentů nakonec z finální verze filmu odstranili. Zkázu, z mého pohledu, dokonává hlavní dvojka. Podivně nateklá, zmalovaná a nesympaticky působící Renée Zellweger a Harry Connick Jr., který mi vadí v každém filmu už od Přístavu naděje. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké překvapení. Nerozumím zdejšímu hodnocení... Ač nemá komedie originální téma, nemusí se uchylovat k nějakým crazy situacím, je příjemně vtipná a oporu má v tradičně výborné Renée Zellweger. A musím dodat, že film mi dokonale naplňuje atributy romantické komedie a je mi i bližší než její Deníky B. Jonesové. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

dávám rozhodně pět hvězdiček, protože tento film se moc povedl a má rozhodně na vyšší ohodnocení, Reneé Zellweger je dobrá herečka, ale spíš se na ní hodí komediální filmy, ale tady roli zvládla moc dobře, u některých momentů jsem se fakt dobře pobavila, o srandu tady není nouze, určitě doporučuji se na tento film podívat, není to slátanina, ani hloupý film, vše do sebe dokonale zapadalo, a romantiky si tady taky člověk užije jak se patří. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na čo som to zase narazil? Ďalšia absolútne zbytočná kvázi romantická komédia, kde Anistonku vystriedala pre tentokrát Celvegerka, pretože asi nemala čas. Renée tu nie je bohvieako sympatická a ono sa to potom prejaví aj na vyznení filmu a naplnení svojho žánru. Jednohubka, ktorá obstojí v tv niekedy v nedelu poobede, dúfam, že v kine ste na tom neboli. Ono to točil ešte nejaký Dán preboha....mal sa radšej držať Dogmy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama