Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě to fakt bavilo. Mám ráda tenhle typ komedií s René, protože mě dokáže vždycky perfektně rozesmát do úplného výtlemu. Humor zde byl úplně skvělý a já si to užila. To s tou továrnou sice asi byla blbost a v reálu to tak nemůže fungovat, ale jako celek je to pěkný komediální i romantický film. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nuda a ešte raz nuda. Hlavná pointa je tak klišoidná, že to ani inak nemohlo dopadnúť. Príbeh o mestskej husičke, ktorá sa vplyvom prostredia a ľudí zmení už nemá čo ponúknuť. Čo sa týka Zellweger tak sklamala na plnej čiare. Jej výkon bol strnulý a mdlý, keď si to porovnám s jej filmom Prípad 39, tak som z toho v šoku, tak veľký rozdiel sa vidí iba málokedy. Tiež sa mi v tvári zdala akási "nafúknutá". Možno by mala používať menej botoxu, za chvíľu bude vypadať ako blonaďatý číňan. Film má ale jednu výhodu. Do piatich minút vyfučí z hlavy. 15/100 ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Studené jak psí čumák. Nefungovalo to ani jako komedie, ani jako romance. Tuctová nudná historka, která na příjemně originální zápletku navrší téměř smrtící dávku žánrových klišé nejen pokud jde o city, ale také o budovatelsko-pracovní drama či nevěrohodné pokusy o vývoj jednotlivých postav a jejich vztahů. Navíc se při shlédnutí traileru zdá, že většinu vtipných momentů nakonec z finální verze filmu odstranili. Zkázu, z mého pohledu, dokonává hlavní dvojka. Podivně nateklá, zmalovaná a nesympaticky působící Renée Zellweger a Harry Connick Jr., který mi vadí v každém filmu už od Přístavu naděje. ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se Renée Z. zbláznila-upsat se a hrát v takové blbosti! Asi 2 vtípky, jinak totální trapárna. Jen by mě zajímalo, jestli opravdu takto vypadá ten "zapadákov" v USA. Jestli ano, tak i my, Češi, jsme mnohem kultivovanější - a věřte mi, že české vesnice znám dobře...Hvězdičku přidávám právě jen za Renée... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama