Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o rozmazlené holce z města, která je nucena nějaký čas žít v americkém zapadákově, kde samozřejmě tato kariéristka změní pohled na životní priority, najde si tady životní lásku a ve finále se nevyhne nutnému morálnímu ponaučení. Tentokrát je to vše zabaleno do reltivně slušného romanticko-komediálního balení. Pravda, z Renée Zellweger se postupně začíná stávat blonďatý, neustále se šklebící kašpárek, ale i to se díky snesitelné stopáži dá vydržet. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

dávám rozhodně pět hvězdiček, protože tento film se moc povedl a má rozhodně na vyšší ohodnocení, Reneé Zellweger je dobrá herečka, ale spíš se na ní hodí komediální filmy, ale tady roli zvládla moc dobře, u některých momentů jsem se fakt dobře pobavila, o srandu tady není nouze, určitě doporučuji se na tento film podívat, není to slátanina, ani hloupý film, vše do sebe dokonale zapadalo, a romantiky si tady taky člověk užije jak se patří. ()

Reklama

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Na Holku z města si zajděte, jen jestliže máte opravdu rádi Renée a cupitání v dvanácticentimetrových šteklích po továrně (zabít). V takovém případě vám nebudou vadit prázdné dialogy, děj předvídatelný od titulků, tuny klišé a spousta nesympatických postav. Chápu, že romantická komedie není nijak objevný žánr, ale tohle byla hodina a půl nudy s velkým polibkem na konci, kde všichni tleskají- prosím ??! ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se Renée Z. zbláznila-upsat se a hrát v takové blbosti! Asi 2 vtípky, jinak totální trapárna. Jen by mě zajímalo, jestli opravdu takto vypadá ten "zapadákov" v USA. Jestli ano, tak i my, Češi, jsme mnohem kultivovanější - a věřte mi, že české vesnice znám dobře...Hvězdičku přidávám právě jen za Renée... ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno