Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

V době svého vzniku pozitivní zjevení na našich obrazovkách. Vysoká kvalita hostů a hudební produkce, která často pokrývala zajímavé žánry a interprety, kteří jinak neměli šanci se na obrazovku dostat. Na poněkud svérázný způsob moderování Pavla Anděla pohybující se na hraně nepříjemné familiérnosti a občas s nějakou vysloveně stupidní otázkou jsem si postupem času zvyknul a za výběr hostů a kvalitu hudební produkce jsem si ho i oblíbil. Bohužel je asi velice těžké udržet vysokou kvalitu dlouhodobě a ta začala postupně klesat. V hudební produkci čím dále větší příklon k mainsteamu. Nicméně občas i nadále zajímavé. Píši své hodnocení po shlédnutí posledního dílu a musím říci, že mě zrušení pořadu opravdu mrzí, představoval určitou sice kolísající, ale stále slušnou kvalitu a ČT tak dále směřuje k totální šedi, nezajímavosti, nekontroverznosti postupně až ke konečné zbytečnosti. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento pořad stál úplně za starou bačkoru. Jediný co bylo vynikající, byl po skončení týdle hrůzy ''velký noční klipový blok''. To bylo opravdu vynikající a na tu by mi nestačilo ani 100 hvězdiček. Měl jsem co dělat, abych si udržel sluchátka na TV pohromadě, jinak by sousedům asi hrůzou stavěly vlasy na hlavě. Za pořad jako takový 1% a to jsem ještě moc hodnej. ()

Reklama

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Pořad, který má určitě co nabídnout, jak svým rozsahem, tak i dramaturgií. Bohužel Pavel Anděl je tak zoufalý moderátor, který se jen tak nevidí. Udivující je, že je téměř vždy absolutně nepřipraven a omezuje se na stupidní instantní dotazy typu "na jakém boku spíte?" Třešničkou na dortu je pán nechávající na sebe volat "četař" nebo "chatař" nebo jak? To je opravdu úkrok vedle, ale myslím hodně vedle vedle! Je velká škoda, že když je v pořadu host, který má co říct, je decimován hloupými dotazy páně Anděla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pavla Anděla jsem jako moderátora nikdy moc nežral, ale nemohu mu upřít snahu (ostatně jako tvůrcům) udělat každý díl jiný – něčím výjimečný. Kvalita se samozřejmě odvíjela od toho, která skupina, zpěvačka, zpěvák nebo známá osobnost se tam zrovna objevil/a. Jak však plynul čas, díval jsem se na to stále méně a méně (je pravda, že ten vysílací čas byl pěkně na hovno…)… ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Jako typ pořadu to hodnotim velmi vysoko. Kvalita jednotlivých dílů je solidní a jejich hodnocení se spíše odvíjí od pozvaných hostů. Ke cti dramaturgie slouží, že to nejsou hosté tuctoví a že se střídají z mnoha oborů lidského konání v čele, samozřejmě, s uměním. Možná by to ale chtělo oživit moderátorskou stranu. Anděla docela můžu, ale osvěžení by neškodilo.... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)

Reklama

Reklama