Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento pořad stál úplně za starou bačkoru. Jediný co bylo vynikající, byl po skončení týdle hrůzy ''velký noční klipový blok''. To bylo opravdu vynikající a na tu by mi nestačilo ani 100 hvězdiček. Měl jsem co dělat, abych si udržel sluchátka na TV pohromadě, jinak by sousedům asi hrůzou stavěly vlasy na hlavě. Za pořad jako takový 1% a to jsem ještě moc hodnej. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem nevydržel až do úplného konce tohoto maratonu, holt nejsem Anděl:-) Když jsem byl mladší tak jsem si vždy raději počkal až na úplný konec tedy na klipovou noc ta mě zajímala ze všeho nejvíc. Pořad je to "KAŽDOPÁDNĚ" velmi zajímavý v našich poměrech ojedinělý, nechybí exlusivní host či případně živý koncert a to v obou případech spíše z méně známých nekomerčních vod.. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času poměrně vtipný formát. Dneska už si člověk naštěstí počte jen ty záznamy chatů, které jsou takové zábavné retro. Viz. kejml: Ahoj Khoibo, může někdy v budoucnu vystoupit Khoiba společně s Roe Deer na jednom festivalu, třeba i jednom pódiu? Khoiba: Třeba i ve stejný čas? To by tak hrálo! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že veletrapák Anděl nedokáže prebiť humor Visacieho zámku. Stalo sa - humorom ostrieľaný punkeri pôsobili popri megalomanovi Andělovi ako smutné vŕby. Hlavne, že On žiaril ako slniečko na hnoji. Takže, i keď pesničky sú fajn aj výber hostí je variabilný, to, čo vo výsledku urobí veľký pán A. pripomína Žuvačku - ťažkú, hnusne sladkú a všade sa lepiacu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad, jenž měl v podstatě jediný cíl. Označit některé průměrné popové kapely (např. Kryštof, Chinaski, Tata Boys, Wohnout, Vypsaná fixa a podobně) za umění (musí to být umění, když dostávají tolik prostoru na ČT2) a dostat je do éteru. Mise byla splněna, rozhlasový éter i festivalová pódia jsou zamořena tímto odpadem, kterého se jen tak nezbavíme. A co dělá Pavel Anděl? Dramaturga festivalů, kde tyto "skvosty" hrají hlavní roli. Dávám jednu hvězdu za dokonale zvládnutý podnikatelský projekt. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)

Reklama

Reklama