Reklama

Reklama

Nic než pravda

(pořad)
  • Slovensko Nič len pravda
Soutěžní / Talk-show
Česko, 2008, 50 min

Režie:

Petr Burian

Účinkují:

Petr Šiška (moderátor), Diana Kobzanová

Nová česká soutěžní hra s odměnou velkých peněz, moderována Petrem Šiškou. Soutěžící musí pravdivě odpovědět na 21 otázek, aby dostal největší výhru 5 miliónů korun (rozbris)

Recenze (175)

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla ukázky z americké verze, říkala jsem si: nojo, Amíci, Ti si kvůli 15 minutám v TV a pár stovkám dolarů třeba zničej rodinu a vztahu kolem dokola.... no a za pár měsíců koukám, že i tady je spousta těch, co za pár tisícovek na sebe vybleje kdejakou špínu! Dost si zakládám na tom, že jsem tolerantní a někdy až moc empatická, ale tohle mi fakt hlava nebere!! Stačí mi vždycky zahlédnout pár minut při "surfování kanály " a mám pocit, že žiju na jiné planetě než ti lidé na "horkém křesle"!!! ()

Billie777 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný a hloupý pořad. Viděla jsem jen něco málo, fakt už jsem neměla sílu na to dál koukat. Nechápu lidi, kteří tam lezou a nechají se dobrovolně ztrapnit před celým národem, navíc se možná i rozhádat s rodinou a přáteli... Hold peníze jsou velké lákadlo ale já bych se nikdy jen kvůli penězím nešla ztrapnit a otevírat své soukromí a ukazovat své špatné vlastnosti lidem, kterým do toho nic není a to vše jenom pro prachy. Nelíbí se mi, když se lidé baví nad chybami a třeba né zrovna pěknými vlastnostmi soutěžících. Přitom nikdo není svatý. Soutěžící, který tam šly, udělaly si ostudu jak hrom a přitom odešly s prázdnou, ale nelituju, protože je jejich chyba, že tam dobrovolně šly. Ale zároveň je neodsuzuju. Mimochodem i moderátor mi neskutečně vadil. Myslím si, že správně by měl být nestranný ale on se chová jako děsnej moralista a soutěžící soudí a dělá z nich největší kretény a nejhorší lidi na světě, přitom i on sám nemůže být dokonalej a bez chybičky. Takovej není žádný člověk. A kromě toho se mi to stejně celé zdálo jako podvrh. Nevím ale přijde mi, že pravdu a lež nezjistíte jen díky detektoru lži (na který stejně nevěřím, podle mě se dá silnou psychickou přípravou oklamat), kde odpovídáte pouze "ano-ne", navíc na takové otázky, na které se ani jen tak jednoduše odpovědět nedá. Vždycky tam ta LEŽ musí zaznít, protože televizi se tolik peněz prostě dávat jen a jen za PRAVDU nechce. Kdyby ano, vyhrával by každý. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, mě to prostě vtipné nepříjde. Lidi pro velké prachy udělají všechno, klidně blbce před celým národem. Podvedu svého přítele, přiznám se k to mu v televizi a ještě za to dostanu zaplaceno. Je tohle normální? Stačí nelhat sám sobě? To asi nebude tak lehké nebo jo? Možná se všichni poučíme a zameteme si před vlastním prahem. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Objevila se někdy vaše sestřenice Anna ve vašich erotických fantaziích?“ „Jedla jste někdy psa?“ „Předstíráte někdy při milování s Honzou orgasmus?“ „Je pro vás představa sexu se dvěma dívkami natolik vzrušující, že byste kvůli tomu podvedl partnerku?“ „Nenáviděla jste někdy své rodiče?“ „Vyspala jste se někdy s přítelem vaší kamarádky?“ „Měla jste někdy sex s mužem starším, než je váš otec?“ Naše malá kotlina ještě neušla tak dlouhou cestu, aby byla připravena na podobný formát pořadu. Jó, za velkou louží nad Momenth of the truth „Homerové“ slintají blahy, ale u nás? Petra Šišku do budoucna nečeká mnoho minut na televizní obrazovce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, i když jde jen o další variaci na "co člověk udělá pro peníze". Někdy mě opravdu překvapí, s jakými příběhy tam přijdou soutěžící a nevadí jim o nich mluvit do kamer a to ještě většinou odcházejí s prázdnou po nejtriviálnějších otázkách. Moderátor byl z počátku měkký, ale začíná přiostřovat, i když kvalita soutěžících je velmi rozdílná. Bohužel je v Česku asi velký nedostatek zajímavý lidí, do kterých by divák většinu věcí neřekl a velký nadbytek lidí, u kterých je to divákovi srdečně a naprosto ukradené, jestli někdy něco ukradli nebo jsou rádi středem pozornosti. Tak jako tak je to ústup od "brutálnosti" americké varianty, kde se se soutěžícím opravdu nikdo nemaže a prostor pro velmi drsné okamžiky i momenty se vždycky najde. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V Kolumbii, která je kolébkou tohoto pořadu, byla prý soutěž zrušena poté, co zdejší moderátor položil soutěžící tuto finální otázku: "Zaplatila jste vrahovi, který zabil vašeho muže?" Žena odpověděla ANO a polygraf tuto odpověď vyhodnotil jako pravdivou. (Lukaaasek)
  • Pořad NIC NEŽ PRAVDA se s drobnými obměnami rozšířil již do 43 zemí světa. Jejich přehled a popis některých zahraničních verzí naleznete ZDE (anglický text). (Lukaaasek)
  • Polygraf (nesoucí populární označení detektor lži) se používá v kriminalistice nebo při náborových akcích FBI a CIA. Dříve se hojně užíval k odhalení špionáží. (Lukaaasek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno