Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková

Recenze (255)

Handle 

všechny recenze uživatele

Záleží na konkrétní řadě, nicméně nějakou změnu by už to obecně chtělo - v současné době mi pořad přijde až příliš konzervativní a nechápu, proč ČT nepřijde s nějakou invencí (a Genzer v porotě například za mě moc dobrou invencí nebyl). V rámci českých pořadů ale StarDance určitě i tak patří k tomu lepšímu, co můžeme na obrazovkách vidět. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Včera jsem se shodou okolností díval na poslední díl 6.řady. Zatímco bezdomovci jsou vděční za to, že můžou hlásit počasí, tady se "smetánka" baví na večírku za naše poplatky, soutěžící celebrity berou slušné peníze za zvládnutí několika tanečních figur, a ještě se nad svou "elegancí" a "výrazem" dlouhé minuty vzájemně rozplývají. Nejhorší na tom je, že spousta lidí má tento odpudivý formát za měřítko vkusu veřejnoprávní televizní zábavy a výsledek je dnes mezi hlavními zprávami. Starověký Řím těsně před svým pádem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„StarDance“ je zábavný produkt pre nenáročných televíznych konzumentov, ktorým stačí sa večer vyvaliť na starý gauč a čučať na to ako na obrazovke poskakujú v žiari reflektorov české pseudo-celebrity. Úroveň ich tanečných schopností je hodnotenená porotou štyroch mediálne známych odborníkov, ktorí to berú tak vážne ako keby už na svete na ničom inom nezáležalo. Táto show bežala aj na Slovensku, pod názvom "Let´s Dance", prakticky sa jednalo o to isté. Nepáčilo sa mi to a nepáči sa mi ani táto česká verzia. Tanec, to nie je nič pre mňa. * ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V době, kdy nastoupila StarDance, byla zářivou hvězdou na zašlém nebi trapných reality show a všerůzných jiných soutěží posílaných na trh s cílem ukrást lidem sobotní večer. Vcelku originální nápad, hezcí lidé, hezké šaty, skvělá kapela v čele s vynikající Dashou, dobře se doplňující moderátorská dvojice s klenotem Markem Ebenem. To byla první řada. S další přibývající samozřejmě můj pocit mizí, poněvadž sobotní večery skýtají mnoho zajímavějších možností než jen sledovat taneční páry kroužící po parketě. Zvlášť, když u toho někteří vypadají, že upadnou... :-) ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Všeho moc škodí. U první série by se dala hodnotit alespoň originalita v českých luzích a hájích, ale po čtvrté sérii soutěž zevšední. Je to stejný efekt jako když přišla první řada VyVolených, SuperStar, zkrátka něco nového, co tu ještě nebylo. Mě tento pořad nezaujal, jelikož tanec mě absolutně nezajímá (z tanečních si pamatuji akorát mazurku), humor Ebena mě do kolen nedostává a Kostková zaujme jedině tím, že má oči půl metru od sebe. Do toho všeho hvězdy, po kterých neštěkne ani pes. Tímto si sobotní večery rozhodně nezpestřím. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (45)

  • Šaty pro soutěžící jsou do poslední chvíle utajované, po kostýmních zkouškách ještě nedokončených šatů je soutěžící vidí poprvé ráno v den přenosu. Porota má na každý večer jiné oblečení, celkem vystřídají za osm večerů 32 obleků. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama