Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda, která se po cestě nějak zadrhla a ve výsledku mi to připadalo spíš jako hooodně dlouhý promo klip výborné desky Sinner od Drowning Pool. K tomuhle béčkovému akčňáku tedy i přes perfektní hudbu nebudu shovívavý, protože si hraje na něco víc než ve skutečnosti je a choreografie soubojů je místy dost úsměvná. Nebudu už dál rozpitvávat co by, kdyby ... 35% ()

Dabel.2000 

všechny recenze uživatele

Tento film je příkladem sci-fi žánrů, které mám osobně moc rád. Výborný nápad a myslím si, že i velice slušně natočený snímek. Herecké obsazení je také vynikající. Např. Jet Li nám dokazuje, že je skvělý bojovník a filmy s jeho maličkostí jsou zábava. Jason Statham si zahrál menší roli, ale sedla mu perfektně. Kdo má rád sci-fi akční snímky, nesmí si nechat ujít tento film. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Příběh stojí za starou bačkoru. Těšil jsem se alespoň na souboje s Jetem Li, ale dočkal jsem se jen trapného okopírování Matrixu, které bylo až tak přehnané, že mě to pěkně sralo. Celkově tedy nuda šeď. Škoda, že v tu dobu nebyl Statham již o něco slavnější. Kdyby dostal více prostoru, třeba by to bylo Inékafe. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Akční scény jsou dobrý a Jet Li si to dává se stejnou vervou jako obvykle, ale režisér a byl průměrnej a je to škoda, protože nápad tenhle film určitě měl. Vždy když Jason Statham a Delroy Lindo bojovali se zlym Jetem Li tak jsem trpěl, protože podle všech faktů by je Jet měl rozsekat asi za sekundu, ale oni mu furt ňák odolávali a bylo to debilní. Konec taktéž debilní. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Ubohé triky a hudba. Tento film mě nijak moc neuchvátil, čekal jsem od něj daleko více, protože např. Utržený ze řetězu se mi velmi líbil a Jet Liho mám velice rád. Děj byl docela dobrý a celkem i originální, ale s tím počítačem to bylo až moc přeplácané. Chudák Jet Li takhle znehodnotit jeho umění boje. Uvažoval jsem nad 3 hvězdičkami, ale 3 hvězdičky jsem dal daleko lepším filmům než tomuto. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama