Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co tento film snižuje,jsou dvě věci.Prachbídné triky a přespřílišná coolovost.Akci bych zhodnotil,že jeden souboj je naprosto dokonalý a Jet Li ukazuje,jak výborným je,hned na to však následuje tak trapný souboj,že by se za něj styděli i v lecjakém TV seriálu.Zpomalovačky se sem navíc taky dvakrát nehodí.Pochválil bych naopak jako vždy charismatického Jasona Stathama.Souhlasím s tím,že Celkově na Jet Li-ho slabší průměr. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda, která se po cestě nějak zadrhla a ve výsledku mi to připadalo spíš jako hooodně dlouhý promo klip výborné desky Sinner od Drowning Pool. K tomuhle béčkovému akčňáku tedy i přes perfektní hudbu nebudu shovívavý, protože si hraje na něco víc než ve skutečnosti je a choreografie soubojů je místy dost úsměvná. Nebudu už dál rozpitvávat co by, kdyby ... 35% ()

Reklama

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Ubohé triky a hudba. Tento film mě nijak moc neuchvátil, čekal jsem od něj daleko více, protože např. Utržený ze řetězu se mi velmi líbil a Jet Liho mám velice rád. Děj byl docela dobrý a celkem i originální, ale s tím počítačem to bylo až moc přeplácané. Chudák Jet Li takhle znehodnotit jeho umění boje. Uvažoval jsem nad 3 hvězdičkami, ale 3 hvězdičky jsem dal daleko lepším filmům než tomuto. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej, prečo nie. Dobrý nápad, ale s príliš jednoduchým prevedením. Jet LI sa snaží a veril som obe úlohy. Film ponúka prvý krát akčného Stathama, čo beriem ako veľký prínos. Akcie je dosť. Film nestihne nudiť. Občas je to strašná chujovina, ale to sa dalo čakať už podľa traileru. Obrovské plus je hudba. Pesničky od Disturbed, Drowning pool a Papa Roach notoricky poznám a kedysi som na nich frčal. S odretými ušami 70% a 4*. Ale Jet má aj na viac. A nemuselo to byť také prelanované. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tvůrci na začátku nastavili poměrně absurdní pravidla a pro jistotu je hned začali porušovat. Nebudu rozebírat jednotlivé nesmysly (je jich moc) a to zejména z důvodu, že jsem se při této prapodivné jízdě velmi slušně pobavil. Akce střídá akci, hudba správně duní, Jet Li má celkem vyrovnaného soupeře v sobě samém a já dávám ****, protože jsem si jist, že 124 dalších mých JÁ, žijících souběžně se mnou v paralelních vesmírech, tento snímek nekompromisně strhá. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama