Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, je to veľmi, veľmi zlé, až je to dobré. Prihlúply nekonečný televízny program kde sa opakujú viac menej stále tie isté problémy na ktorých sa dá často aj celkom dobre zasmiať, herci-neherci sú priam katastrofálni ale iné sa ani čakať od niečoho takéhoto nedá. Pre mňa sa stala Súdna sieň takou menšou televíznou rutinou pri ktorej sa v kľude navečeriam a pokrútim hlavou nad tým ako katastrofálne vyzerá tento JOJ-kársky seriál. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

Soudnictví na Slovensku dosahuje nevídaných kvalit,o čemž vydatně přesvědčuje diváky každý všedný deň o seďemnást tricat iba na Jojke.Už samotné názvy epizod jako,,Škaredá ako opica" nebo ,,Skoro ma šlak trafil" dávají tušit,s čím má kultivovaný divák co do činění a varují ho před tlačítkem PLAY.Epická úvodní znělka dozní a prichádzá súdkyňa.Profesionálka každým coulem.Někdy jsou případy vážnější,někdy vyznívají jako by navrhovatel prodělal celkovou lobotomii.Nejsrandovnější díl byl asi jak se cigáni hádali o dieťa.To byla sranda.Vůbec celé tohle divadlo je směšné,proto berte pět hvězdiček jako recesi.K celkovému hodnocení pořadu si vypůjčím citát ze zápisků neznámého mnicha nalezených v Čínské provincii Fujitan: "Divák,sledující tohle pravidelně a s oblibou, je prase a zaslouží zbičovat. Dvakrát." ()

Reklama

Man Seger odpad!

všechny recenze uživatele

Poznáte tých slimákov bez ulity, áno tie ktorým môžete vidieť do ksichtu a nemajú šancu sa pred vami schovať? Dajte dvoch vedľa seba. Kriedou na chodníku nakreslite jednu bielu čiaru asi tri metre od nich. Sadnite si na stoličku a kričte: TRI, DVA, JEDNA... Odštartujte slimáky a čakajte kedy sa dostanú za bielu čiaru. Myslím, že to bude asi tak isto napínavé, dramatické a zábavné, ako civieť na tieto mnohokrát banálne právne spory. 13% ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho pochmurného, silně depresivního večera, kdy jsem sténal nad tím, jak je můj krátký a bezvýznamný život totálně na hovno, jsem přemýšlel, jak se do doby, než přijede můj dealer s krabičákem a rohypnolem, zabavím. Volil jsem mezi úklidem mnohovrstvých zcepenělých zvratek za mojí postelí, zběsilým iracionálním vrážením hlavy do cihlové stěny mého příbytku a koukáním na jojku. Dlouho jsem takhle nelitoval své volby. Během sledování tohoto tévéprůjmu mi samovolně unikaly všechny tělní tekutiny z doposud neobjevených otvorů mého vtipně tvarovaného těla a u dveří jsem zahlédl sbalené kufry a svoji tasemnici, jak se slovy "no ty pičo, tak to je moc" vyděšeně prchá. ()

Kolyas 

všechny recenze uživatele

Během svého krátkého pobytu na Slovensku jsem náhodou zhlédnul pouhé dva díly (doučovatelka němčiny zneužívala svého žáka + rozváděné manželství s náboženským fanatikem ("Halelujá!") ), ale pobavil jsem se opravdu velmi. Nešlo mi to vypnout, prostě jsem chtěl vědět, jak ty šílenosti dopadnou. Navíc to celé podané ve slovenštině, kterou obdivuji za její slovní vynalézavost a vtipnost - v češtině by mě to asi tak nebavilo...:-) ***** Dodatek za roky 2013 a 2014: Díly jako KOTOL (týpek si schoval u přítele přívěsný vozík i s kotlem, ten mu to pak zapřel a nakonec se zjistilo, že kotel si mezitím sám namontoval do svého baráku...) a další z poslední řady mě nepřestávají udivovat vynalézavostí zápletek (ovšem prý ze života!) i širokým rejstříkem nadávek zúčastněných, ale je to celé děsně statické a opravdu na jedno brdo, takže o jednu hvězdu své hodnocení snižuji... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Doposiaľ najsledovanejšia epizóda bola vysielaná 1. septembra 2008, sledovalo ju 452 tisíc divákov. (Greenpeacak)
  • Jaroslav Mendel, představitel JUDr. Ernesta Sadowského, se jako jediný z tria soudců nikdy nezabýval právem ani nikdy nepůsobil v oblasti justice nebo vězeňství. (FIBO)
  • Jaroslav Penc, který ztvárňuje postavu soudce Alfonze Richtera, má právní vzdělání a vystudoval Právnickou fakultu univerzity Komenského v Bratislavě. V soukromí pracuje jako advokát. (FIBO)

Reklama

Reklama