Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem se na tento pořad díval opravdu poctivě, přestože většinu politiků nemusím, nikdy jsem nemusel a ani je nebudu mít rád. Václav Moravec (než se z něj stala moderátorská děvka, který navíc v poslední době rád nadržuje určitým straníkům) se s nimi zpočátku vůbec nepáral, pěkně je nechával potit v křeslech a dával jim ty jejich kauzy a vymýšlení debilních zákonů pořádně sežrat. Jenže časy se mění a teď už ho nemůžu ani cítit… ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tu mám 4*. Ale ruku na srdce - forma pana Moravce dost upadá a občas mi přijde, že v debatách jde proti všem, včetně proti sobě. V jedné chvíli to byl nejlepší diskuzní politický pořad u nás, ale dneska mi přijde, že ty politiky lynčuje sám redaktor, který skáče do řeči jako skokan hnědý do rybníka. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama